עצה לאן לפנות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצה לאן לפנות...
    מיקי
    06/05/2013

שלום רב, בת 30 עם כאב ממושך והרגשה של התכווצויות ולחצים שכם, חזה ימין וצוואר ימין זה כאב שהתחיל רק מהכתף לפני כשנה והכאב התפשט... כרגע יש לי קליקים בצוואר והרגשה כאילו יש גם בעיה אולי עם שריר בצוואר בצד ימין.
    עברתי ביופסיה בגרון כשהכל התחיל לפני שנה וחצי מעל הענבל בגרון, אני לא מפסיקה לכחכח וחודש אחרון הצטרף כאב גם צד ימין באוזן ואני יומיים לא הלכתי לעבוד בגלל סחרחורות ורופא רשם לי "ורטיגו"... אני כותבת מאחר ואני מרגישה כאב ממוקד שכאילו אחראי לכל הבעיות - החיבור בין סוף צוואר ימין ופנים הכתף שכם ימין עם הקרנה לחזה ימין ותחושה שזה קשור לריאה מאחר והיה לי פעם דלקת ריאות והרגשה כמו בועות לפעמים כשאני מכניסה אוויר אבל זה לא כל הזמן... באיזה מקרים לפנות למיון? ולאן בבקשה כדאי לי לפנות/ להתייעץ? תודה על תשומת הלב ולילה טוב, מיקי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצה לאן לפנות...

הוספת תגובה

• עצה לאן לפנות... - תגובה

פרופ` אלון בן נון
    07/05/2013

מיקי שלום
    התחושות שלך מורכבות ולא קל להבין מהכתוב בדיוק מה הבעיה.
    חושבני כי כשלב ראשון כדאי לפנות למרפאת ריאות קרובה למקום מגוריך. יבדקו אותך, יבחינו טוב יותר את התלונה, אני מניח כי יבצעו לך צילום חזה כשלב מוקדם ולאחר מכן החלטה על צורך בבירור נוסף.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לתגובתך!

מיקי
    07/05/2013

עשית לי סדר בבלגאן זה קצת הרגיע, אבקש הפניה למרפאת ריאות
    תודה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו