מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצה לאן לפנות...מיקי06/05/2013
שלום רב, בת 30 עם כאב ממושך והרגשה של התכווצויות ולחצים שכם, חזה ימין וצוואר ימין זה כאב שהתחיל רק מהכתף לפני כשנה והכאב התפשט... כרגע יש לי קליקים בצוואר והרגשה כאילו יש גם בעיה אולי עם שריר בצוואר בצד ימין.
עברתי ביופסיה בגרון כשהכל התחיל לפני שנה וחצי מעל הענבל בגרון, אני לא מפסיקה לכחכח וחודש אחרון הצטרף כאב גם צד ימין באוזן ואני יומיים לא הלכתי לעבוד בגלל סחרחורות ורופא רשם לי "ורטיגו"... אני כותבת מאחר ואני מרגישה כאב ממוקד שכאילו אחראי לכל הבעיות - החיבור בין סוף צוואר ימין ופנים הכתף שכם ימין עם הקרנה לחזה ימין ותחושה שזה קשור לריאה מאחר והיה לי פעם דלקת ריאות והרגשה כמו בועות לפעמים כשאני מכניסה אוויר אבל זה לא כל הזמן... באיזה מקרים לפנות למיון? ולאן בבקשה כדאי לי לפנות/ להתייעץ? תודה על תשומת הלב ולילה טוב, מיקי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה לאן לפנות... - תגובה
פרופ` אלון בן נון07/05/2013מיקי שלום
התחושות שלך מורכבות ולא קל להבין מהכתוב בדיוק מה הבעיה.
חושבני כי כשלב ראשון כדאי לפנות למרפאת ריאות קרובה למקום מגוריך. יבדקו אותך, יבחינו טוב יותר את התלונה, אני מניח כי יבצעו לך צילום חזה כשלב מוקדם ולאחר מכן החלטה על צורך בבירור נוסף.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לתגובתך!
מיקי07/05/2013עשית לי סדר בבלגאן זה קצת הרגיע, אבקש הפניה למרפאת ריאות
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פירוש צילום חזה עקב שיעול
גילוי ציסטה באיזור הלב שגדלה לאט לאט
מיפוי עצם ספקט כאבי צלע ומותן
בהמשך לתשובתך בענין ממצא סיטי חזה
ציסטה במיצר שגדלה בשל מחלה אינטרסיצאלית
הסבר לפענוח ריאות ct ממצא מוקד תת פלאורלי
תוצאות צילום חזה בת 71
חזה אוויר פנאומטורקס ספונטני- חיילת
גרנולומה בחזה- צילום חזה וריאות
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?