כאבים בגב, בחזה ובבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בגב, בחזה ובבטן
    אלמוג
    29/03/2008

שלום
    לפני מספר שבועות הופיעו לי כאבים בחזה ובגב. בחזה הכאב נקודתי, בצד שמאל, ומתגבר כשאני נושם עמוק (אני יכול להרגיש את הנקודה הכואבת) ובגב הכאב הוא בשכם שמאל ומתגבר בתנועה. כמו כן הופיע קוצר נשימה חריף. אני סובל מזה שנים מבקע סרעפתי עם רפלוקס ורופא המשפחה חשד שזו הסיבה. טיפול בסותרי חומצה + לוסק העביר את קוצר הנשימה אך לא את הכאבים.
    בנוסף הופיע לי השבוע כאב בטן (בטן עליונה מצד שמאל, מתחת לצלע) המתגבר בכל פעם שאני עושה נשימה עמוקה.
    צילום חזה (חזיתי וצדדי) היה תקין. גם א.ק.ג. ובדיקת תפקודי ריאות היו תקינים. הרופא שלי ממשיך לטעון שהמקור לכאבים הוא בקיבה, אבל התרופות (לוסק) אינן עוזרות. אגב - אין לי צרבות.
    האם רפלוקס יכול להסביר את כל התופעות הללו ? אני בן 44, לא מעשן וסובל מעודף משקל.
    תודה רבה
    אלמוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בגב, בחזה ובבטן

הוספת תגובה

• להרגע

ד''ר מאהר דיב
    01/04/2008

כאב שמוחמר בנשימה עמוקה אינו ממקור בטני, סביר להניח שהמקור הוא מקרום הריאה ( פלוירה)
    אם הכאבים יימשכו תפנה ל כירורג חזה להערכה שניה
    תעדכן בהמשך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו