RE שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• RE שאלה
    רות
    18/08/2014

פרופסור אלון שלום.תודה על התשובה אבל בכל זאת הייתי רוצה לקבל כמה תשובות שזה ניתן .1}איך נקראים 2 תתי הסוגים העיקריים בnscc . ולמה הכוונה שרשמתה שתי תרופות מבוססות פלטיניום מה זה פלטיניום? ואים אפשר את שמןת התרופות. ויש לי שאלה אחרת.האונקולוג נתן במקרה הזה לעשות CT מוח אני מבינה שזה בשביל לראות אים המחלה קיימת שם אבל יש אפשרות לעשות גם MIR או שרק בCT ידוע לי שבריאות יותר טוב CT אבל בראש למה לא MIR אני פעם ראשונה שואלת באינטרנט באתר זה ואני יודעת שקשה לענות כי חסרים פרטים אבל אני אודה לך מאוד אים תענה לי עד כמה שניתן .תודה רבה וכן ירבו כמוך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    RE שאלה

הוספת תגובה

• RE שאלה - תגובה

פרופ` אלון בן נון
    19/08/2014

רות שלום
    הסוגים העיקריים הם
    Adeno carcinoma
    Squamous cell carcinoma
    משפחת ה Cis platinum מהווה בסיס למרבית הטיפולים בשילוב עם תרופה נוספת ממשפחה אחרת כגון Alimta Navalbin ועוד.
    אכן MRI היא הבדיקה הטובה ביותר לשלול גרורות במוח. לעיתים עקב התורים הארוכים ובעיות מנהלתיות אחרות מסתפקים בבדיקת CT שרגישותה מעט פחות טובה.
    שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו