כאב בשד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בשד
    נועה
    30/08/2015

שלום פרופסור.
    יש לי כאב בשד הימני כבר כמה שנים. כמו כן הוא גדול יותר מהשד השני. לי זה מרגיש כמו נפיחות אבל אולי זה פשוט חוסר סימטריה.
    לפני כשנתיים עשיתי בדיקות אולטרסאונד שיצאו תקינות ומאז נרגעתי ועזבתי את הנושא,
    אבל השד עדיין כואב. לפעמים הכאב מונע ממני לישון על הבטן וגם אי אפשר להתאים חזייה בגלל השוני בגודל בין שני השדיים.
    ניסיתי כבר פעם לעשות בדיקה ביתית ולחפש גוש בעצמי אבל הכאב מונע ממני למשש בצורה רצינית.
    כמו כן לאחרונה הכאבים קצת החמירו.
    לשאלתי: האם יכול להיות שמדובר בגידול סרטני למרות שבדיקות האולטרסאונד היו תקינות? האם כדאי לי לעשות בדיקת ממוגרפיה? (אציין שאני בת 27 וללא היסטוריה משפחתית של סרטן השד). ואם לא, מה יכולה להיות הבעיה? ולאיזה סוג של רופא עליי לפנות?
    תודה מראש!
    נועה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בשד

הוספת תגובה

• כאב בשד - תגובה

פרופ` אלון בן נון
    30/08/2015

נועה שלום
    הבדלי גודל השד ורגישות אינם המאפיינים של גידולים אלא יותר של תגובות הורמונליות ולכן מידת הדאגה אינה גדולה.
    בכל מקרה על מנת להיות בטוחה כי הכל בסדר עליך לקבוע תור למרפאת שד מסודרת במקום מגורייך.
    במרפאות מסוג זה שומעיחם את תלונותיך, מבצעים בדיקה ידנית מסודרת ובהתאם לכל הנתונים מחליטים האם יש צורך בבירור נוסף כגון US חוזר או MRI שד.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו