מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בבית החזה 4 שניםעידן06/10/2015
גבר בשנות ה20 סובל מכאבים בחזה שכרגע לפי הרופאים אמרו שמדובר בדלקת בית החזה אבל משום מה זה לא עובר וזה פשוט נמצא 4 שנים מצב סטטי פעם כואב יותר פעם פחות .
אני גם סובל 4 שנים מהפרעות שינה קשות אני לא ישן יותר משעה בלילה וגם זה בלחץ זה כבר סיפור אחר כי זה משהו נדיר וקשה מנשוא וניסיתי כל דבר אפשרי ולא עזר כלום ואין לי שום בעיה נפשית . מדובר בהפרעת שינה ראשונית שום כדור לא עוזר . מה שכן שאני נרדם וקם אחריי כמה דק' תמיד אני מרגיש את כאב בחזה מחריף לפעמים אני מתמתח אז יוצאםי לי קליקים חדים וכואבים . ופשוט אני לא מטפל בזה ואין לי מושג מזה ועשו לי צילום רנטגן לא ראו משהו מיוחד .. אבל זה מפריע ומה אני בא לשאול ?-
האם ישנו קשר בין הכאבים בחזה החריפים שיש לי כאבים שמרגישים לי בעצמות באמצע החזה שמקרין לכל החזה האם ישנו קשר בין הפרעות השינה שלא עוברות לי בכלל לבין הכל הסיפטומים שתיארתי שמתארים דלקת בית סחוס החזה ? אולי זה הגורם להפרעת השינה שלי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בבית החזה 4 שנים - תגובה
פרופ` אלון בן נון06/10/2015מה שאתה מתאר נשמע כמו tietze syndrome תסמונת הנובעת מדלקת בסחוסי בית החזה ויכולה לגרום לכאבים כפי שאתה מתאר הכאב כמובן יכול להפריע לשינה אם כי לא בטוח שזו הסיבה.
עליך לבקש מרופא המשפחה לקבל פעם אחת כדור חזק נגד כאבים לפני השינה ולראות האם זה מסייע לישון טוב יותר. בעיקרון עליך להגיע למרפאת כאב ולבחון את אופציות הטיפול השונות במצב זה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן זה ממש מרגיש ככה
עידן07/10/2015הקטע הוא שבחיים לא לקחתי כדורים כי לפעמים הכאבים היו סבילים ז"א לא כאב סטטים רק כאב בתזוזה אבל לפעמים שאני במצב של בלי שינה זה כאבים חדים שבאים בנשימה שיעול ועוד .
חשוב לציין שהייתי ספורטאי לפני שהפסקתי לישון והייתי מתאמן בחדר כושר ומשם זה התחיל ממש בקטנה פשוט נחתי וזה עבר וחזרתי להתאמן על בית החזה וזה היה חוזר מידיי פעם והייתי נח פשוט ושם קומפרסים של קרח .
אבל אני לא מתאמן מזה שנתיים כבר בגלל שאני לא יכול לישון וזה מחמיר את המצב ורק שיוצאים לי הקליקים אני מרגיש שמשהו משתחרר אבל לפעמים כל קליק זה מלווה בכאב חד וקשה .
אתה מתכוון לכדור אנטי דלקתי .. כעקרון אני צריך טיפול .... או משהו נגד כאב כי אם זה הייתי בריא ביכול ובלי הפרעות שינה הכאבים הללו ברוב הזמן ניתן לסבל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש בדיקות דם שניתן לזהות את הדלקת ?
עידן07/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש בדיקות דם שניתן לזהות את הדלקת ? - תגובה
פרופ` אלון בן נון07/10/2015לעיתים רמות CRP גבוהות אך לרוב כל בדיקות המעבדה תקינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פירוש צילום חזה עקב שיעול
גילוי ציסטה באיזור הלב שגדלה לאט לאט
מיפוי עצם ספקט כאבי צלע ומותן
בהמשך לתשובתך בענין ממצא סיטי חזה
ציסטה במיצר שגדלה בשל מחלה אינטרסיצאלית
הסבר לפענוח ריאות ct ממצא מוקד תת פלאורלי
תוצאות צילום חזה בת 71
חזה אוויר פנאומטורקס ספונטני- חיילת
גרנולומה בחזה- צילום חזה וריאות
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?