בדיקת רופאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת רופאה
    אורנה
    13/10/2015

דר שלום רב ותודה מראש, יש לי שאלה מקווה שתעזור לי. הייתי אצל רופאה משפחה בגלל כאבים בטן תחתונה אולי דלקת בשלפוחית השתן. בדקה אותי ואז ביקשה שאשב ונתנה לי עם האגרוף מכות לאורך כל הגב מלמעלה עד למטה משני הצדדים די חזקים. אחרי זה שאלתי למה המכות? אמרה לבדוק את עמוד השדרה והכליות (מה קשר עמוד שדרה) אחרי שעתיים התחילו לי כאבי גב למעלה מה שלא היה לי מעולם וכשאני נושמת קשה לי לנשום ולפהק. האם המכות האלה יכולים לגרום לי נזק לריאות? או לעמוד שדרה? או ולכליות? לא מובן לי איזה מן בדיקה זאת? נבהלתי מעצם הבדיקה וחלילה שלא עשתה לי נזק.
    תודה רבה רבה על תשובתך הכנה, דפנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת רופאה

הוספת תגובה

• בדיקת רופאה - תגובה

פרופ` אלון בן נון
    14/10/2015

דפנה שלום ״דפיקות״ על הכליות ועל עמוד השדרה הן חלק מהבדיקה המקובלת לבדיקת רגישות מקומית בעיקר על פני הכליות. כמובן שהמכות צריכות להיות בעוצמה ומינון סבירים וזה משהו שלומדים מעשית ולא כתוב בספרים.
    קשה מאוד להאמין כי הרופאה שלך הכתה חזק עד כדי גרימת נזק כלשהו. זה צריך להיות ממש כוח בלתי סביר.
    במידה והכאב מנשיך כדאי לפנות למיון להערכה מסודרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו