עוד שאלה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד שאלה בבקשה
    אורנה
    16/10/2015

בהמשך לשאלתי מאתמול, לקחתי ביום ראשון מונורול (שכתוב חד משמעית שלוקחים רק מנה אחת) והרופאה אמרה לי לקחת גם ביום שלישי עוד אחד ולקחתי לצערי. למחרת עד היום יש לי קוצר וקשיי נשימה שאני מרגישה שאני מתעלפת כאילו הולכת למות. בלילה ישנה בסדר גמור. כתוב תופעות לוואי על התרופה שאם יש קוצר וקשיי נשימה לגשת למיון. לא בא לי ללכת למיון. שאלתי האם זה כתוצאה מעוד שקית שלקחתי? והאם זה יעבור ולא נגרם לי חלילה נזק לריאות. כל זה קרה לי למחרת אחרי שביום שלישי הייתי אצל הרופאה שהיא דפקה לי על הגב ובערב לקחתי את המונורול. קוצר וקשיי הנשימה התחילו לי ברביעי בבוקר וכבר 3 ימים שאני כל שניה נחנקת. פשוט יש לי סחרחורת מהקוצר נשימה. זה יעבור לדעתך.?תודה רבה רבה דפנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוד שאלה בבקשה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בבקשה - תגובה

פרופ` אלון בן נון
    17/10/2015

מונורול היא תרופה אנטיביוטית לדלקת בדרכי השתן.
    הטיפול המקובל הוא נטילה בודדת אם כי לקיחה נוספת אחרי מספר ימים לא אמורה להשפיע לרעה באופן בו את מתארת.
    כמו לכל תרופה גם למונורול יש תופעות לוואי כגון חולשה בחילות כאבי ראש כאבי בטן שלשולים. תופעות לוואי של חנק וקוצר נשימה אינה תופעת לוואי מוכרת אבל בתרופות הכל יכול להיות..
    במידה ואחרי 3 ימים מנטילת התרופה זה לא עבר מאוד לא סביר שזה קשור לתרופה אך במידה והמצב נמשך בכל מקרה עליך לגשת למרפאה או למיון ולהבדק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו