מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בחזה ימין, יש תשובות CT בבקשה עזרה אני מאוד אשמח.משה08/02/2016
שלום.בן 22
יש לי כאב יומיומי מאוד מציק בחזה ימין ,למעלה משנה,
עשיתי בדיקת מיפוי עצמות - תקין
עשיתי פיזאוטרפיה - לא עזר
עשיתי CT - שינויים פיבורטים,פלאורליים וריאתיים בפסגות של שתי הריאות.
אמפיזמה צנטרילובלרית משמעותית בשתי האותות העלינויות.
חוץ מזה הכל תקין
הייתי במרפאת למחלות ריאה אמרו יש לי התנפחות של אמפיזמה אבל זה לא משמועתי והפנו אותי למרפאת כאב
עכשיו אני לא כל כך אהבתי את הרופאה שם שלא הבינה כלום ושאלה 100 פעם רופאים שונים, מה אני עושהה???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בחזה ימין, יש תשובות CT בבקשה עזרה אני מאוד אשמח. - תגובה
פרופ` אלון בן נון09/02/2016משה שלום.
על פי התשובה נראה כי יש לך שינויים בריאות הנובעים מעישון או חשיפה לזיהום אך לפחות על פי הכתוב לא נראה כי יש ממצא המסביר כאב.
עקרונית נראה כי מה שאמרו לך נכון אבל כמובן שבלי לראות את הסיטי ואותך לא ניתן לסייע יותר.
במידה ואתה חש כי אולי הרופאה שבדקה אותך לא הייתה מקצועית מספיק עליך לנסות ולפנות לחוות דעת נוספת במרפאת ריאות אחרת ולהבדק שנית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב בחזה ימין, יש תשובות CT בבקשה
משה09/02/2016שתיי שאלות פרופסור
1)האם לדעתך יש ממצא למחלה כלשהי? והאם לפי ממצא הסיטי השינויים הם נורמאליים או מוזרים?
2) אמרו לי לגשת למרפאת כאב ולבדוק אולי מדובר בתופעת טיטצה? שמעת על זה?
תודה שוב,
מעריך!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב בחזה ימין, יש תשובות CT בבקשה - תגובה
פרופ` אלון בן נון10/02/2016משה שלום
השינויים שציינת בהחלט מוכרים.
נפוצים בעיקר במעשנים ולכן במידה ואתה מעשן עדיף להפסיק.
תופעת טיטצה בהחלט מוכרת ובעיקרון נובעת מדלקת מכאיבה בסחוסי הצלעות.
אני בהחלט מסכים שכדאי לך לגשת מסודר למרפאת כאב על מנת לנסות להקל עליך ולשקול קבלת חוות דעת נוספת של רופא ריאות במידה ולא חשת בטוח עם הרופאה הקודמת שהיית אצלה.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פירוש צילום חזה עקב שיעול
גילוי ציסטה באיזור הלב שגדלה לאט לאט
מיפוי עצם ספקט כאבי צלע ומותן
בהמשך לתשובתך בענין ממצא סיטי חזה
ציסטה במיצר שגדלה בשל מחלה אינטרסיצאלית
הסבר לפענוח ריאות ct ממצא מוקד תת פלאורלי
תוצאות צילום חזה בת 71
חזה אוויר פנאומטורקס ספונטני- חיילת
גרנולומה בחזה- צילום חזה וריאות
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?