סרטן ראיה וסרטן שד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן ראיה וסרטן שד
    מוא
    21/02/2017

שלום רב, לאמא שלי גילו במהלך החודשיים האחרונים סרטן שד בשלב מקומי מתקדם וסרטן ראיה (שתחילה נחשד כגרורה שלהשד אבל לאחר ביופסיה התברר שמדובר בסרטן ראיה) לפי חוות דעתם של הרופאים איתם התייעצה מדובר בגידול בשלב התחלתי בראיה. השאלה שלי מה עושים במצב הזה מה דחוף יותר לטיפול ואיך בכלל יש לנהוג הרי לכל תחום יש אונקולוג וכירוג שונה. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן ראיה וסרטן שד

הוספת תגובה

• סרטן שד וריאה

פרופ` אלון בן נון
    22/02/2017

מצבים אלה אינם שכיחים אך בהחלט מוכרים.
    הטיפול תלוי בשלב המחלה של כל אחד מהגידולים ומצריך דיון צוות משולב בין האונקולוגים והכירורגים מכל תחום.
    בהתאם למצב המחלה נקבע טיפול משולב רב תחומי
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן שד וראיה

מור
    22/02/2017

תודה רציתי לקבל א דעתך אם אפשר הפד סיטי שלה שנעשה לפני שבועים אומר:קליטה בתהליך נרחב בשד ימין רב גושי מערב את רוב השד קליטה בבלוטות קטנות בבית השחי ורטרופקלטורליות מימין. קליטה בעוצמה גבוה בגוש ספקולרי 1.9 2/9 rul עם שלוחות סביבו חלקן מגיעות אל הפלאורה המדיאסטלית. בפועל אמא שלי נמצאת בבדיקות מתחילת ינואר ועדיין לא מקבלת טיפול בגלל שצריך מעורבות של הרבה מומחים שאלתי היא האם אתה חושב שיש מקום לניתוח והאם העובדה שהיא עדיין לא מטפולת משפיעה על סיכוייי הצלחת הטיפולים בהמשך תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו