כאב בחזה בערבות שלבקת חוגרת באזור המפסעה וגב התחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בחזה בערבות שלבקת חוגרת באזור המפסעה וגב התחתון
    יעל
    23/08/2017

שלום.יש לי שלבקת חוגרת כבר 10 ימים קיבלתי בזמן את הטיפול המקובל.יש כאבים חזקים ומקבלת נגד כאבים. הגענו לשאלה שלי.יש לי גם כאבים באותו צד של השלבקת לא בותו מקום אלא דווקא בריאה במקום שעברתי כריתת אונה לפני 4 שנים בגלל אדנו קרינומה.האים הכאבים בריאה יכולים להיות קשורים לשלבקת חוגרת? שאלה שניה היא, האם יש כאבים אם יש התפשטות של סרטן הראה אני לא זוכרת שהיו לי כאבים כשגילו את האדנו קרצינומה.אני בת 73.אודה לך אם תענה לי על השאלות.!!! תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בבית החזה

פרופ` אלון בן נון
    24/08/2017

יעל שלום
    כאבים בעת שלבקת חוגרת בכל האזור הם דבר צפוי ולכן עקרונית לא נראה שקשורים לגידול שהיה לך.
    בכל מקרה על מנת לענות טוב יותר על השאלה החשובה ששאלת בדבר אפשרות להישנות הסרטן כדאי שתחזרי למרפאה של המחלקה בה נותחת ובה את אמורה להיות במעקב. תעברי הערכה עדכנית מסודרת של הרופאים שמכירים אותך על מנת לוודא את המצב האמיתי שאני מקווה ומאמין שיהיה בסדר אבל בהחלט שווה בדיקה מסודרת

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתנה תשובה

פרופ` אלון בן נון
    24/08/2017

ראי תשובה קודמת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו