מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיתוק סרעפות אקג לא תקין לברעות22/11/2017
שלום
כזכור הייתי מועמדת להשלמה של ניתוח בלוטת התריס ובביקור אצל רופא מרדים לפני 3 חודשים נאמר שהאק״ג לא תקין גל T שלילי v1-v6 הניתוח בוטל עד לבירור קרדיאלי בינתיים ביצעתי הולטר לב שהדגים inverted T waves myocardial chronic ischemia
אקו דובוטאמין ניכתב לא אבחנתי לאיסכמיה הבדיקה הופסקה בשל תופעות לוואי
בגדול אני אכתוב מה ראו ככה אורטה עולה מורחבת 4.2ס״מ
חדר ימין במגבלות איכות ההדמיה טרובולקציות באפקס מעט
כמו כן עדות לירידה בתיפקוד איזורי
הבדיקה לא בוצעה במלואה כמו שכתבתי אך ממצאים אילו מעולם לא היו והאם יש מצב שקשורים בקוצר נשימה בנוסף לבעיות הנילוות אני ממש בבעיה ולא יודעת מה לעשות
והאם כדאי לבצע MRI לב שיתכן ויתקבל אינפורמציה מעודכנת
תודה וסליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעות
פרופ` אלון בן נון22/11/2017רעות שלום
לא ברור לי האם היית אצל קרדיולוג מומחה על מנת לקבל הסבר ברור על המצב.
את מציינת מגוון נתונים שכל אחד מהם בפני עצמו אינו מהווה בעיה. גלי T הפוכים באופן קבוע אינם בהכרח סימן לבעיה (אם כי עלולים להיות). אקו שלא הושלם הוא כמעט כמו אקו שלו בוצע...
יתכן ותזדקקי למיפוי לב או MRI אבל ההצעה הטובה ביותר שאוכל לתת לך היא לפנות לקרדיולוג כללי בכדי שיוכל לראות את כל התמונה ולהסביר לך מה לעשות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פירוש צילום חזה עקב שיעול
גילוי ציסטה באיזור הלב שגדלה לאט לאט
מיפוי עצם ספקט כאבי צלע ומותן
בהמשך לתשובתך בענין ממצא סיטי חזה
ציסטה במיצר שגדלה בשל מחלה אינטרסיצאלית
הסבר לפענוח ריאות ct ממצא מוקד תת פלאורלי
תוצאות צילום חזה בת 71
חזה אוויר פנאומטורקס ספונטני- חיילת
גרנולומה בחזה- צילום חזה וריאות
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?