מה קורה במצב שהגג לא בשלמותו?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה קורה במצב שהגג לא בשלמותו?
    רינת
    25/06/2018

שלום רב , אשמח להתייחסות . הבנתי שגגות אסבט מסוכנים , היום עשיתי סיור בשכונה שלי ולצערי גילתי מס גגות אסבסט, הבנתי שהם מסוכנים במידה ומנסרים אותם או מפרקים אותם , אך מה קורה במצב שהגג לא בשלמותו ? זאת אומרת שיש חתיכה שחסרה בגג, ? בכל הגגות שהסתכלתי ובחנתי לא היה גג שלם , בכל הגגות היתה חתיכה חסרה או שבחלקו היה שבור .האם זה גם מצב מסוכן לנו ? האם אפשר להסיק מכן שנחלה בעוד מס שנים , ? אני תוהה מה היה בזמנו שרוב הבתים היו עם גגות כאלה האם היו הרבה מקרים של סרטן כתוצאה ממגורים ליד גגות כאלה ? , , האם יש לזה ביסוס? האם הפאניקה שלי מיותרת? יש לי ילדים קטנים בבית וכבר כמה ימים שאני לא ישנה ואני בחרדות זה מאוד פוגע באיכות חיי ! בניתי בית לגור פה כל החיים . תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רינת

פרופ` אלון בן נון
    26/06/2018

רינת שלום
    אכן בחשיפה לסיבי האסבסט טמונה הסכנה לגידולים מסוג מזותליומה.
    במרבית המוחלטת של המקרים מדובר בחשיפה משמעותית כגון עבודה מתמשכת עם אסבסט ולא מגורים בשכונה שיש בה גגות כאלה אך על מנת לברר את המצב בשכונה טוב יותר עליך לפנות למשרד לאיכות הסביבה ולברר איתם את המצב בשכונה ומה אפשר לעשות בנדון.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו