בבקשה נסה לכוון אותי פרוספור, חושש מCT

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה נסה לכוון אותי פרוספור, חושש מCT
    נתנאל
    30/10/2018

בוקר טוב דוקטור אני כותב לך ממש בצומת דרכים ברור לי שזה רק פורום אשמח אם תוכל להגיד לי מה דעתך כבתי פה בעבר...אז ככה אני בן 26 גבר ספורטאי ולא מעשן לפני חודש חליתי בדלקת ריאות כנראה קיבלתי שבוע רוסקו ....מאז חלפו שלוש שבועות שאני מרגיש עדיין לא במיטבי נעשו מספר פעולות 2 צילומי רנטגן בית חזה תקינים ספירה וכימיה של דם כללית כולל CPR תקינים והייתי אצל מומחה ריאות עשיתי תפקודי ריאה תקינים לגמרי והוא בדק אותי פיזית שיצא תקין....כעת אני פונה כי במשך שלושה שבועות כואב לי החזה באזור עצם הסטרנום בחלק התחתון שלה לצד ימין שאני מתמתח ופותח את בית החזה או לוקח נשימה עמוקה הכאב קיים מומחה הריאות לחץ לי על המקום ולא הפיק כאב גדול...אני ממש חושש מבדיקת CT כי עשיתי 2 כאלו בשנתיים האחרונות (בנוסף שעשיתי 2 צילומי רנגטן לאחרונה) סיפרתי למומחה את חששותי מסרטן והא אמר שבדרך כלל זה לא מתחיל ככה...בקיצור אני מתלבט האם לחכות?(אני לא מרגיש הטבה בכאב)או לגשת לרופא שוב?
    דבר אחרון שרציתי לציין הוא ששבוע שעבר שניסתי לעשות ספורט ועליתי על מתקן מקביליות ועשיתי מספר חזרות הכאב היא נוכח פי כמה וכמה אם זו אינדיקציה למשהו...לתשובתך אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בת 28

פרופ` אלון בן נון
    31/10/2018

קשה מאוד לענות על שאלה כזו מבלי לראות את הצילומים ולבדוק את מקום הכאב.
    העובדה שהצילומים תקינים מרגיעה מאוד.
    יכול להיות שהכאבים נובעים מתהליך תגובתי למה שעברת ולכן נראה לי סביר להמצין עוד כשבוע-שבועיים במנוחה ולראות האם יש שיפור ובמידה ולא לשקול השלמת הבירור עם סיטי במינון קרינה נמוך. בבדיקה זו הרבה פחות קרינה מאשר בסיטי רגיל
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו