פרופ' נכבד, יש לי שאלה אליך בבקשה, אנא תענה לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופ' נכבד, יש לי שאלה אליך בבקשה, אנא תענה לי
    ליאנה
    27/06/2019

פרופ' תודה מראש, ואשמח לתשובה באמת כנה מלב אל לב (רופאים לא ידברו רע אחד על השניה) , בדיקות שגרתיות יכולות לפעמים לעשות נזקים בלתי הפיכים? שלא נדבר על ניתוחים שבכלל אפשר לא לצאת מזה? בדיקת אוזניים ע"י אוטוסקופ שא.א.ג בדק אותי באמצע מאי וביצע אותה במהירות הבזק לשניה. הכניס את האוטוסקופ אולי בזווית לא נכונה או פגע בתעלת השמע, לא יתכן שאחרי הבדיקה אני כל כך סובלת מכאבים באוזניים במיוחד בשמאל, סתום לי ושאני מניחה את הראש על הכרית שומעת כמו בועות סבון קליקים כאלה. זה לא קרה לפני הבדיקה. והשבוע שהלכתי שוב לא.א.ג אחר שבדק אותי עם ספקולום אוזן שנראה כמו משפך קטן (לא אקדח) ומיקרוסקופ שכבתי על המיטה על הצד,,,אמר שהכל נקי אין דלקת ובכל זאת כאבים מטורפים עוד יותר שמשגע אותי, השאלה אם מבדיקות כאלה בסיסיות הראשונה ובפרט השניה יתכן נזק ואולי בלתי הפיך? במידה ונגרם נזק בבדיקה זה הפיך ? הגוף מרפא את עצמו לבד יש דבר כזה? סליחה ותודההה על התשובות המרובות ,,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ליאנה

פרופ` אלון בן נון
    28/06/2019

ליאנה שלום
    אינני עוסק ברפואת אאג.
    כעיקרון עלול להגרם נזק מבדיקה אם כי נראה לי שהסבירות לנזק בבדיקת אוזן נמוך מאוד. בנוסף נבדקת שוב ולא נראה כי יש נזק אז ניתן להניח שזה לא משהו מסוכן ןותרפא עם הזמן.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודההה רבההה לך. שבת מבורכת !

ליאנה
    28/06/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאנה

פרופ` אלון בן נון
    29/06/2019

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו