מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פנאומוטורקס חוזר לאחר ניתוחחן26/01/2020
שלום שמי חן בת 19 מאובחנת בתסמונת מרפן לא מעשנת בכלל.
בגיל 16 היה לי פנאומוטורקס בריאה שמאל טופלתי ע"י נקז לאחר מכן ניתוח פלורואזיס ומאז הריאה בריאה ותקינה לחלוטין.
לפני כשנה נהיה לי פנאומוטורקס בריאה ימין גם טופלתי ע"י נקז לאחר חצי שנה חזר לי ועשיתי ניתוח פלורואזיס. כמה ימים לאחר הניתוח כשעוד הייתי בביה"ח הרגשתי כאבים חדים ביותר ובצילום הסתבר שכנראה קצת נשמתי בעת הוצאת הנקז ויש לי פס אוויר מינימלי. לאחר שבועיים הפס אויר נספג לבד והצילום נראה טוב. חזרתי לשיגרה. לפני שבוע הרגשתי כאבים חדים שוב בצד ימין בעת מנוחה. במיון התברר שחזר לי הפנאומטורקס לאחר הניתוח של פלורואזיס! הרופאים נראו די מופתעים. החזה אויר נספג לבד לאחר 4 ימים. הרופאים מתלבטים איזו פעולה כירוגית לעשות, האם לנתח שוב או להכניס נקז עם חומר שיעשה דלקת בדפנות הריאה וכך יגרה את הריאה להחלים. כרגע אני מחכה להחלטת הרופאים. האמת שאני כבר מאד מתוסכלת... ד"ר, מה דעתך בעניין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן
פרופ` אלון בן נון26/01/2020חן שלום
מבין את התיסכול אך לצערנו זה בהחלט דבר שיכול לקרות כי ההצלחה של הניתוחים 95-97% ולא 100%...
במידה והיה פניאומוטורקס קטן הייתי ממליץ להמתין ולראות אם יהיה שוב אך במידה והיה פניאומוטורקס משמעותי ונראה כי הריאה אינה דבוקה לדופן הייתי ממליץ לעשות CT חדש במינון קרינה נמוך ולאחר מכן לקבל החלטה לגבי ניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פירוש צילום חזה עקב שיעול
גילוי ציסטה באיזור הלב שגדלה לאט לאט
מיפוי עצם ספקט כאבי צלע ומותן
בהמשך לתשובתך בענין ממצא סיטי חזה
ציסטה במיצר שגדלה בשל מחלה אינטרסיצאלית
הסבר לפענוח ריאות ct ממצא מוקד תת פלאורלי
תוצאות צילום חזה בת 71
חזה אוויר פנאומטורקס ספונטני- חיילת
גרנולומה בחזה- צילום חזה וריאות
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)