פרופסור יקר , תודה רבה בבקשה עוד שאלה,

מנהל הפורום

פרופ` אלון בן נון
פרופ' אלון בן נון
לקביעת תור אצל פרופ' אלון בן נון ללא פרסום בפורום
 
  • פרופסור יקר , תודה רבה בבקשה עוד שאלה,
    ליאן
    02/07/2021

    פרופסור אלון תבורך ותודה על התשובות והרגישות שבך, התקשרה אלי הרופאה היום ואמרה לי שרשמו לי לעשות mri ללא יוד, שאלתי אותה מה זה יכול להיות בגב אמרה או הגיל , או גידול שבא פתאם או גנטי, היא לא יכולה לדעת בלי mri, ולעיתים גם לא נוגעים בזה, השאלה שלי אליך כי אני מאד מעריכה את המקצועיות שלך, מה זה : נוירנומה? שוואנומה? זה גידול הבנתי אבל יש מצב שאולי גידול סרטני. ואם לא מוציאים יכול להתפתח לסרטן במשך הזמן,,, מפחדת לעשות ניתוח שאשאר נכה עדיף לא להתעסק ולגעת?ואם חס וחלילה לא תהיה לי ברירה אלא להוציא את זה אז לא כל כירורג מומחה לזה שלא יעשה לי עוד יותר נזק ואהיה משותקת אני מתה מפחד עדיף לא לגעת או שישנם רופאים מעטים שספציפית מומחים רק לזה אתה בטח יודע ומבין,, ועוד שאלה ממה זה בא פתאם אני כבר לא צעירה זה הגיל או משהו אחר. כל כך מודה לך מלב אל לב על תשובתך שזה גם קצת מרגיע אותי. תודה.


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • לכירורגית בית החזה ביגאל אלון

    ליאן
    02/07/2021

    שבוע הבא לכירורגית בית החזה ביגאל אלון ת"א, לדעתך זה גם בסדר או שחייבת כמו שכתבת לי לעמוד שדרה נוירוכירורגית או אורתופדית ואז אבטל את התור לרופא הכירורג בית החזה. מה אתה חושב? תודה רבההה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • זה גידול שפיר ולרוב באמת לא צריך לגעת בו

    פרופ' אלון בן נון
    03/07/2021

    ליאן שלום
    לפי התיאור זה אכן נשמע כנוירינומה (שוונומה זה אותו הדבר).
    זה גידול שפיר ולרוב באמת לא צריך לגעת בו אלא רק לעקוב.
    הטיפול בגידולים מסוג זה תלוי מאוד במיקום שלהם. לפי תיאור המיקום, כנראה ניתוח יצריך מומחיות בניתוחי חזה ועמוד שדרה אך חשוב לציין כי במרבית המקרים אין צורך בניתוח בכלל אלא במעקב ב MRI.
    בבדיקת MRI לא משתמשים ביוד אלא בגדוליניום ולדעתי את זקוקה לבדיקה בלי ועם חומר ניגוד..
    אין לנו הסבר מדובר מופיעים גידולים כאלה אך חשוב לזכור כי במרבית המקרים אין בהם סכנה וחשוב לעקוב באופן מסודר בבדיקות CT או MRI חוזרות.
    בהצלחה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


