מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרופסור יקר , תודה רבה בבקשה עוד שאלה,ליאן02/07/2021
פרופסור אלון תבורך ותודה על התשובות והרגישות שבך, התקשרה אלי הרופאה היום ואמרה לי שרשמו לי לעשות mri ללא יוד, שאלתי אותה מה זה יכול להיות בגב אמרה או הגיל , או גידול שבא פתאם או גנטי, היא לא יכולה לדעת בלי mri, ולעיתים גם לא נוגעים בזה, השאלה שלי אליך כי אני מאד מעריכה את המקצועיות שלך, מה זה : נוירנומה? שוואנומה? זה גידול הבנתי אבל יש מצב שאולי גידול סרטני. ואם לא מוציאים יכול להתפתח לסרטן במשך הזמן,,, מפחדת לעשות ניתוח שאשאר נכה עדיף לא להתעסק ולגעת?ואם חס וחלילה לא תהיה לי ברירה אלא להוציא את זה אז לא כל כירורג מומחה לזה שלא יעשה לי עוד יותר נזק ואהיה משותקת אני מתה מפחד עדיף לא לגעת או שישנם רופאים מעטים שספציפית מומחים רק לזה אתה בטח יודע ומבין,, ועוד שאלה ממה זה בא פתאם אני כבר לא צעירה זה הגיל או משהו אחר. כל כך מודה לך מלב אל לב על תשובתך שזה גם קצת מרגיע אותי. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכירורגית בית החזה ביגאל אלון
ליאן02/07/2021שבוע הבא לכירורגית בית החזה ביגאל אלון ת"א, לדעתך זה גם בסדר או שחייבת כמו שכתבת לי לעמוד שדרה נוירוכירורגית או אורתופדית ואז אבטל את התור לרופא הכירורג בית החזה. מה אתה חושב? תודה רבההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה גידול שפיר ולרוב באמת לא צריך לגעת בו
פרופ` אלון בן נון03/07/2021ליאן שלום
לפי התיאור זה אכן נשמע כנוירינומה (שוונומה זה אותו הדבר).
זה גידול שפיר ולרוב באמת לא צריך לגעת בו אלא רק לעקוב.
הטיפול בגידולים מסוג זה תלוי מאוד במיקום שלהם. לפי תיאור המיקום, כנראה ניתוח יצריך מומחיות בניתוחי חזה ועמוד שדרה אך חשוב לציין כי במרבית המקרים אין צורך בניתוח בכלל אלא במעקב ב MRI.
בבדיקת MRI לא משתמשים ביוד אלא בגדוליניום ולדעתי את זקוקה לבדיקה בלי ועם חומר ניגוד..
אין לנו הסבר מדובר מופיעים גידולים כאלה אך חשוב לזכור כי במרבית המקרים אין בהם סכנה וחשוב לעקוב באופן מסודר בבדיקות CT או MRI חוזרות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פירוש צילום חזה עקב שיעול
גילוי ציסטה באיזור הלב שגדלה לאט לאט
מיפוי עצם ספקט כאבי צלע ומותן
בהמשך לתשובתך בענין ממצא סיטי חזה
ציסטה במיצר שגדלה בשל מחלה אינטרסיצאלית
הסבר לפענוח ריאות ct ממצא מוקד תת פלאורלי
תוצאות צילום חזה בת 71
חזה אוויר פנאומטורקס ספונטני- חיילת
גרנולומה בחזה- צילום חזה וריאות
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?