תודה רבה על תשובתך תבורך, ועוד שאלה בבקשה ברשותך,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה רבה על תשובתך תבורך, ועוד שאלה בבקשה ברשותך,
    ליאן
    04/11/2021

כל פעם שאני קמה משינה בוקר ולעיתים רחוקות מאד ביום יש לי ליחה עם דם. רק שאני מנסה להוציא לא ממש בכח עושה תנועה עם הגרון להוציא ליחה כאילו תקוע לי משהו ואז רואה דם ולעיתים קריש דם קטנטן ושאני לוחצת עליו מתפזר דם. לדעתי אם הייתי מוציאה רוק רגיל אולי לא הייתי רואה. אבל לא אמור לצאת דם גם אם אני מנסה טיפה בכח נכון? זה כל יום. א.א.ג בדק אמר הגרון נקי מגידולים, גסטרוסקופיה אין גידולים, סיטי חזה ביוני אין גידול לא יודעת מה עכשיו חס וחלילה מקווה שלא, נשאר ברונכוסקופיה ונניח שגם זה יהיה בסדר אז מאיפה יוצא לי דם? לא אמור לצאת דם אני רואה את זה ורועדת. ממש נורא. בדיקת דם כולל תפקודי קרישה ותרבית כיח אבקש מהרופא זהו הכל עשיתי. מה זה לדעתך אתה המומחה. ישנם מעט יועצי ריאות במרכז שנבהלתי מהם. מה עושים? והשאלה הכי חשובה, דם שיוצא ואם אין דלקת ריאות אז נשאר סרטן? מה דעתך, תודה רבה רבה על הסבלנות אני מרוסקת כבר, תודה פרופסור יקר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ליאן

פרופ` אלון בן נון
    05/11/2021

ליאן שלום
    קודם כל צריך לשלול את הדברים המסוכנים (שאת רובם כבר שללת). צריך להשלים את הברונכוסקופיה ובמידה וזה תקין נותרים דברים הרבה פחות מסוכנים כגון דימומי ריריות מדלקות מקומיות וכו' ואלה דברים שחיים איתם..
    תעשי את הברונכוסקופיה לא לפחד!
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו