מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרופ יקר, שוב חוזרת אליך עם שאלה בהמשך למה שכתבתי בעברליאן15/11/2021
שלום פרופסור, קיבלתי היום בדואר תשובה של גסטרוסקופיה שהקיבה בסדר אין לי הליקובקטר ויש לי דלקת בוושט (רפלוקס) ועלי לקחת אומפרדקס או מקביל לו שהכוונה נראה לי תרופה דומה. לפני שבועיים הרגשתי רע נורא ועל דעתי עצמי לקחתי 5 ימים מוקסיפן כי חששתי וצדקתי שיש לי דלקת אך זה לא עזר לצערי. אתמול והיום לקחתי פמוטידין כדור אחד עשה לי לא טוב. אני מתעוררת כל פעם משינה מוציאה ליחה קצת במאמץ האמת, יש חוטי דם או נקודות דם צבע אדום בוהק ואני נוגעת בזה זה נמרח מתפוצץ כמו קרישי דם. אני כבר לא יודעת מה לעשות, עשיתי בסוף יוני סיטי ריאות המצב לא טוב אבל חלילה לא סרטן, עשיתי גסטרוסקופיה, א.א.ג בדק אותי גידולים אין ברוך השם, נותר לי ברונכוסקופיה שאין מצב שאני יעשה. השאלה שלי האם שעבר 5 חודשים מז הסיטי ראות ללא חומר ניגוד בקרינה נמוכה ואני אמורה בתחילת ינואר לחזור על הסיטי שאין שינוי בגוף שלי הדם ממשיך להיות בליחה בכנות מלאה תוך חצי שנה זה יכול להתהפך ולראות שיש לי סרטן חס וחלילה? גם יש לי קושי בנשימה מה שהיה לי בתחילת יוני עם כל הבלאגן שהתחיל שהיה לי ברונכיט שאני סובלת מברונכיט כרונית. אתה בתור מומחה מה נראה לך כל המצב שלי זה כבר בלתי אפשרי ככה. בנוסף אני מתעוררת מהשינה עם טעם נוראי בפה ובוושט במהלך היום שאניי מתפקדת ועובדת זה די נעלם לי. אוף קשה לי ככה לחיות אני במן תחושה בבפחדי כאילו זה סוף חיי מעולם לא חוויתי דבר כזה, אשמח לדעתך המקצועית. תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאן
פרופ` אלון בן נון16/11/2021ליאן שלום
קשה להאמין כי המצב התהפך ויש סרטן שלא היה קודם אבל חשוב להגיע לרופא הריאות שלך לבדיקה כי יכול להיות שהחמרה של ברונכיטית עושה לך את הבעיות ואת כןזקוקה לטיפול אנטיביוטי אבל מתאים למצבך ולא סתם מוקסיפן..
גשי לרופא שלך והראי לו את ההפרשה ומשם תמשיכו הלאה...
באינטרנט לצערי אי אפשר לפתור את הבעיות האלה ..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פירוש צילום חזה עקב שיעול
גילוי ציסטה באיזור הלב שגדלה לאט לאט
מיפוי עצם ספקט כאבי צלע ומותן
בהמשך לתשובתך בענין ממצא סיטי חזה
ציסטה במיצר שגדלה בשל מחלה אינטרסיצאלית
הסבר לפענוח ריאות ct ממצא מוקד תת פלאורלי
תוצאות צילום חזה בת 71
חזה אוויר פנאומטורקס ספונטני- חיילת
גרנולומה בחזה- צילום חזה וריאות
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?