מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרופסור יקר, מבקשת לעדכן לגבי הגסטרוסקופיהליאן15/12/2021
שלום פרופסור, הרופא כן לקח 2 ביופסיות וזה נעשה באוקטובר לפני חודשיים מהוושט ומהקיבה. מיוני אני מדממת בבוקר אבל בזמן האחרון זה החריף דם עם קרישי דם קטנים. אני גם בבוקר מנסה בכח להוציא כדי לראות מפחד מנסה אפקט של הקאה. היום בבוקר היה ל גם דם על השיניים ויצא דם. השאלה שלי האם מהביופסיה נהיה שם פצע וזה לא נרפא ונהיה יותר גרוע? במשך היום אין לי דם שאני שותה ואוכלת אבל יש לי כל הזמן תחושה של דם בוושט ובפה כמו קילקול קיבה כזה. אגב, אתמול עשיתי סיטי חזה שאלתי את הטכנאית להוריד מסכה אמרה מה שאת רוצה לא ידעתי והייתי עם מסכה היה לי קשה להכניס את האוויר ולא לנשום ולאחר מכן להרפות מקווה שזה לא פגע בבדיקה, טעות שלי שלא הורדתי את המסכנה. מבקשת לדעת מהיכן הדם לדעתך אם עשיתי את כל הבדיקות, א.א.ג, סיטי, גסטרוסקופיה שכתב: ושט- תקין לכל אורכו מסתיים בגובה 36 ס"מ עם בקע סרעפתי של כ 6 ס"מ
ואזופגיטיס דרגה A נלקחו ביופסיות מהמעבר למבחנה 2
קיבה- תקינה לכל חלקיה. באנטרום פרה פילורי רירית מודלקת קלות עם בליטות
שטוחות אדמדמות נלקחו ביופסיות למבחנה 1
תריסריון- בצל התריסריון וחלקו השני תקינים.
קראתי שיש מצב שבגסטרוסקופיה יכול להיות סיכונים במיוחד שלוקחים ביופסיה וזה דימום וקרע בוושט,, האם זה המצב לדעתך בטעות כמובן, כי הדם החמיר? מה לעשות? אנא ממך פרופסור יקר תשתדל לעזור לי ותבורך. תודה רבה רבה מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לי את היכולת לסייע מבלי לראות את כל החומר בעיניי
פרופ` אלון בן נון16/12/2021ליאן שלום
צר לי אבל אין לי את היכולת לסייע עוד בשאלות כה ספציפיות ומעמיקות מבלי לראות את כל החומר בעיניים שלי ואת זאת אינני יכול לעשות. הסבירות לפצע כזה בוושט נמוכה מאוד אבל את צריכה לחזור לרופא הריאות שלך להערכה מעמיקה חוזרת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פירוש צילום חזה עקב שיעול
גילוי ציסטה באיזור הלב שגדלה לאט לאט
מיפוי עצם ספקט כאבי צלע ומותן
בהמשך לתשובתך בענין ממצא סיטי חזה
ציסטה במיצר שגדלה בשל מחלה אינטרסיצאלית
הסבר לפענוח ריאות ct ממצא מוקד תת פלאורלי
תוצאות צילום חזה בת 71
חזה אוויר פנאומטורקס ספונטני- חיילת
גרנולומה בחזה- צילום חזה וריאות
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?