מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חולה copd- שאלה חשובה בבקשה!לי07/10/2008
שלום רב אבא שלי סובל מ- copd , המצב שלו לא קל הוא מטופל בספיריבה חמצן ואינהלציות, אמרו לו שיש מצב ל- ניתוח הקטנתחזה אך לךאחר סי טי שעשה הרופא שינה את דעתו ואמר שלא ניתן לעשות לו, אני מעוניינית בחוות דעת נוספת ואודה לכם אם תוכלו לתת לי שמות של רופאים המתמחים בתחום וידועים בניתוחים דומים שעשו, או בטיפול בחולים אלו, תודה רבה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר בין COPD לסרטן ריאות
לי11/10/2014שלום רב :
האם קיימת חובתׁ ביצוע (או כדאיות ) C T לגלוי סרטן ריאה לחולי COPD בדרגה גבוהה LV1 ?
תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשר בין COPD לסרטן ריאות - תגובה
פרופ` אלון בן נון23/10/2014אין חובה אך בהחלט מומלץ מעקב בסיטי במינון קרינה נמוך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולה copd- שאלה חשובה בבקשה! - תגובה
פרופ` אלון בן נון23/10/2014לי שלום
ההחלטה האם מטופל מתאים לניתוח מסוג זה הינה בשלב הראשון על ידי רופא ריאות ובשלב שני על ידי מנתח חזה.
בכל בתי החולים הגדולים בארץ יש מכוני ריאות וכולם עוסקים בנושא ומכירים אותו היטב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזור מגורים
ד''ר מאהר דיב07/10/2008איפה אתה גר?
האם נבדק עי רופא ריאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, הוא
לי07/10/2008כן הוא נבדק על ידי רופא ריאות אני פשוט מעוניינת בחוות דעת של רופא שמתמחה במחלה זו, ובניתוחים שקשורים אליה, לא משנה לי באיזה איזור בארץ אנחנו רוצים חות דעת של המומחה ביותר בתחום? תודה רבה רבה על התשובה המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפניה
ד''ר מאהר דיב13/10/2008ישנם מספר רופאי ריאות עם הרבה נסיון בתחום.
האתר לא מהווה מוקד הפניות לרופאים שונים, עקב רגישות הנושא. תתיעץ עם רופא המשפחה שלך והוא בטח יודע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעייפות אחרי הקרנות
רות12/10/2014שלום.האים אחרי 5הקרנות סטראוטקטיתבגלל קשרית סרטנית בראה שלא ניתן להגיע אליה לא בביופסי ולא בניתוח אחרי שבועיים מההקרנות מרגישה עייפות ניכרת מה שלא היה לפני כן ועשיתי בדיקת דם והתוצאה שהיתה לא בנורמה שנויטרופילם גבוהים ולימפוציטים נמוכים האים זה יכול להיות מההקרנות? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פירוש צילום חזה עקב שיעול
גילוי ציסטה באיזור הלב שגדלה לאט לאט
מיפוי עצם ספקט כאבי צלע ומותן
בהמשך לתשובתך בענין ממצא סיטי חזה
ציסטה במיצר שגדלה בשל מחלה אינטרסיצאלית
הסבר לפענוח ריאות ct ממצא מוקד תת פלאורלי
תוצאות צילום חזה בת 71
חזה אוויר פנאומטורקס ספונטני- חיילת
גרנולומה בחזה- צילום חזה וריאות
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?