חור בריאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חור בריאה
    נ.
    12/11/2008

שלום, אני בן 60, יש לי בריאה הימנית חור (בולה בשפה מקצועית) בגודל 12סמ'. הדעות קצת חלוקות לגבי ניתוח ןלכן אשמח לשמוע עוד דעה. אחת מחוות הדעת היית הניתוח קטן ופשוט (לדברי הרופא) והריאה תחזור לתפקד כרגיל. חוות דעת אחרת, לא לנתח את הבולה,רק מעקב ובנוסף נאמר לי שהניתוח היחידי שאפשר לעשות הוא השתלת ריאה וזה לא מומלץ. בכל אופן הגדירו את מצב הבולה אצלי כנדיר, בגלל גודלו. אשמח לקבל תשובה, אם הפורום הזה לא עוסק בעניין ריאות, אשמח לדעת איזה כן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חור בריאה

הוספת תגובה

• יותר פרטים

ד''ר מאהר דיב
    12/11/2008

הטיפול וההחלטה תלויים בעוד אינפורמציה שחסרה.
    קודם מה הסימנים הקליניים, קוצר נשימה? האם הבולה התפוצצה והיה חזה אוויר או שהיה זיהום של הבולה? האם יש בולות במקומות אחרים ומה התפקוד הריאתי והתפקוד הכללי?
    לכן קשה להחליט בלי לראות את כל האינפורמציה החסרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד נקודה

ד''ר מאהר דיב
    12/11/2008

צריך לזכור ש בולה שה לא מצב חירום וזה נותן לך את כל הזמן להתייעץ ולשקול את הדברים
    אשמח לעזור בהמשך
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו