קשרית בבסיס הריאה מימין בגודל 8

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשרית בבסיס הריאה מימין בגודל 8
    תמר
    05/12/2008

לפני שבועיים בבדיקת c.t בטן התגלה כי יש לי קשרית בבסיס הריאה מימין בגודל 8 מ"מ , המלצה לעשות c.t של בית החזה , יש לי תור לשבוע הבא , בינתיים החלו כאבים באזור הממצא כמו דקירות ממוקדות , האם יתכן כאבים ממצא זה או שאני מדמיינת את הכאב בגלל שאני נתונה תחת לחץ , מפחדת מהממצא , בפרט לאחר שעישנתי בעבר לאורך 20 שנה , כרגע אני לא מעשנת כמעט 5 שנים , בת 42.
    אודה לך על תשובה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא נראה

ד''ר מאהר דיב
    07/12/2008

מה שתואר ב סי טי בטן הינוצממצא מקרי, שטיבו יש לברר ב סיטי שלם של בית החזה.
    רוב ממצאים כאלה אינם גורמים לכאבים, ורוב רובם הינם תהליכים שפירים.
    נקווה שהכל יהיה בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשרית בריאה

פןלי
    10/12/2008

יבבד יקת ct נמצאה קשרית בגודל 8מ"מ בריאה הימנית בחלק התחתון. כמו כן יש לי גרד פנימי בגוף, במיוחד בחלק העליון, המליצו לי על ניתוח , האם זה הכרחי? האם יש קשר בין הגרד לקשרית? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גישרית בריאה השמאלית

יוסף שטטלר
    03/08/2014

יש לי ליחה כנראה זה יוצא מהריאות לא צהוב אין לי הצטננות אני בן 68לא מעשן 30 שנה הליחה מקושרת לגישרית תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו