מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזה סנדלריםאלון21/12/2008
שלום יש לי חזה סנדלרים ואני בן 15 רציתי לדעת עם יש דרך לטפל בדבר ללא ניתוח ? תודה מראש אלון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה סנדלרים
ד''ר עוזי יזהר22/12/2008אלון שלום,
קיימת דרך ללא "ניתוח" על ידי השתלת תותבת מתאימה מסיליקון לתיקון הפגם האסטטי. ממליץ לך להיבדק על ידי רופא מתאים על מנת לוודא שטכניקה זו מתאימה לך.
שבוע נעים, עוזי יזהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
אלון22/12/2008תודה עוזי על התגובה, אני שמעתי שיש משאבה שיכולה לטפל בעניין אם אתה יודע על מה אני מדבר אתה יכול לפרט לי בנושא? ואיפה אני יכול לקנות משאבה כזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשאבה
ד''ר עוזי יזהר24/12/2008אלון שלום,
אנסה לברר לך ולחזור אליך בנושא.
תודה, עוזי יזהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אלון02/01/2009תודה רבה.... מחכה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזה סנדלרים
ד''ר עוזי יזהר04/01/2009אלון שלום,
ניתן לבצע תיקונים קוסמטים ללא ניתוח. אתה צריך להיות מופנה למרכז שמתמחה בכך על מנת להעריך אם אתה מתאים לכך. יש תותבות מסיליקון שניתן באמצעותן להגיע לתוצאות יפות.
בברכה, עוזי יזהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך אחרת
אלון07/01/2009הבעיה שלי היא שכל הניתוחים וההרדמות ממש פחידות אותי ולא עושות לי טוב. גם אם זה לא ניתוח וזה רק פתיחה (אני לא בדיוק יודע מה התהליך) אני מפחד מזה ולא רוצה לעבור את זה, ובגלל זה התעניינתי במשאבה בגלל שאין בזה שום צורך בניתוח או משהו דומה. אני אשמח אם תתן לי מידע או משהו בקשר למשאבה, הבנתי שיש אותה רק באירופה או בארה"ב ואם ככה אני מוכן להביא משם כי זה ממש חשוב לי. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פירוש צילום חזה עקב שיעול
גילוי ציסטה באיזור הלב שגדלה לאט לאט
מיפוי עצם ספקט כאבי צלע ומותן
בהמשך לתשובתך בענין ממצא סיטי חזה
ציסטה במיצר שגדלה בשל מחלה אינטרסיצאלית
הסבר לפענוח ריאות ct ממצא מוקד תת פלאורלי
תוצאות צילום חזה בת 71
חזה אוויר פנאומטורקס ספונטני- חיילת
גרנולומה בחזה- צילום חזה וריאות
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?