כאב בעצם החזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בעצם החזה
    פליקס
    24/12/2008

שלום רב לפני כחצי שנה אולי אפילו טיפה יותר התחילו להיות לי תחושות מוזרות בבית החזה אני לא יכול לתאר את זה בתור כאב כי זה לא פשוט הרגשת אי נוחות זה אפילו לא ממש מציק זה כאב ממש עמום בבית החזה בזמן שאני מעביר אצבע ממש בעדינות אני מרגיש קצת כאב כאילו שזה בעור אבל אין סימני אודם ואין נפיחות זה לא כואב כל הזמן ולפעמים זה לא מורגש כמה ימים הייתי בבדיקות אצל רופא המשפחה הוא בדק את הריאות והן נקיות זה לא כואב בזמן שאיפה או נשיפה וכשאני מתמתח אני שומע פליק בבית החזה כמו שעושים באצבעות היידים רציתי לשאול דוקטור מה זה יכול להיות דלקת? או סרטן ריאות?אני מעשן אבל לא משתעל אני גם קצת היפוכונדרי וקראתי שדלקת בבית החזה שלא עוברת יכולה להיות סימן לסרטן אודה לך על תשובה ועל המלצה להמשך טיפול רופא המשפחה לא המליץ על בדיקת רנטגן לחזה בטענה שזה משהוא נפשי כי באותה תקופה הייתי בדכאון עמוק האם יכול להיות קשר בין דכאון לכאב בחזה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בעצם החזה

הוספת תגובה

• כאבים בחזה

ד''ר עוזי יזהר
    25/12/2008

פליקס שלום,

אין לי מושג מה יש לך. כיון שנבדקת כבר על ידי רופא והוא לא מצא מהומה הרבה אין לי מה להוסיף. אם עדיין אתה סובל, גש לבדיקה חוזרת ואולי הפעם יתנו לך לבצע צילום חזה אם יחשבו שיש הצדקה לכך.

סוף שבוע נעים, עוזי יזהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו