שקע בחזה - חזה סנדלרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שקע בחזה - חזה סנדלרים
    PE
    12/01/2009

היי.
    אני בן 21 ובערך מגיל 12 הבחנתי שנוצר לי שקע בחזה. תמיד הוא הפריע לי פסיכולוגית בכל מה שקשור ללהיות בלי חולצה. רק לאחרונה גיליתי על הדבר הזה שיש לי יש שם "חזה סנדלרים" (PE). אני מתאמן קבוע בחדר כושר ואני חושב שזה מוסתר הרבה יותר טוב.

בכל מקרה זה עדיין מציק לי אבל כל מה שקשור לניתוחים אני מעדיף להתרחק. הבנתי שיש ביואלקמיד שניתן להזריק.
    שאלתי היא
    א. מה רמת הPE שיש לי ואם היא חמורה? (אין לי בעיות גופניות אחרת היו מזהים את זה מתישהו בחיים שלי).
    ב. האם תוצאות בביואלקמיד באמת עוזרות והאם יש סיכון כלשהי בזה?

תודה על העזרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שקע בחזה - חזה סנדלרים

הוספת תגובה

• חזה סנדלרים

ד''ר עוזי יזהר
    12/01/2009

שלום,

ס''ה מידת הפגם שיש לך בבית החזה אינה חמורה ואני מסכים איתך שלא הייתי מבצע ניתוח, בוודאי לא לאחר שהתאמנת בחדר כושר , מה ששיפר מאוד את מבנה בית החזה שלך. קיימות תותבות מחומר סיליקון שניתן להחדיר לאזור השקע המבוצעות על ידי רופאים פלסטיקאים. יש לזה חשיבות אסטטית בלבד, ובדכ מקבלים תוצאות טובות. ההחלטה על ביצוע תלויה בך.

אימונים נעימים, דר' עוזי יזהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו