גוש בשד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש בשד
    לחוצה
    22/09/2009

הייתי אצל כירורג והוא אמר שלא נראה לו שיש לי משהו על פי מישוש של 2 השדיים ואמרתי לו ששד אחד מרגיש מלא ובמרקם זהה כולו ואילו השני מרגיש יותר "חלול" ובמרכזו ממש מאחורי הפטמה אני מרגישה מעין גוש שמחליק כשאני לוחצת על השד משני הצדדים, זה מחליק לי מהאצבעות כמו שמחליקה ג'ולה שיש לפעמים מתחת לעור. הוא אמר שיכול להיות לכל שד מבנה שונה אצל אותה אשה.
    בכל מקרה הפנה אותי לאולטראסאונד שדיים.
    יש לי שאלה ששכחתי לציין בביקור אצל הרופא, כשאני לוחצת על השד עם הגוש יוצא לי נוזל שקוף מהפטמה ואילו מהצד השני לא וזה משהו שהבחנתי בו רק לאחרונה מאז הבחנתי בגוש.
    האם זה יכול לתת כיוון או להעיד על משהו? האם זה טבעי שיוצא נוזל שקוף מהפטמה ואם כן, למה רק מאחת? (לא ילדתי אם זה משנה משהו)
    מתנצלת על כל השאלות ומודה מראש על התשובה אני פשוט לחוצה מאוד ויודעת שגם אחרי האולטראסאונד לא יסתיים המתח כי לא אדע את התוצאות עד שאקח את התשובה אל הרופא, מה שמעכב את המתח הזה לעוד כמה ימים.
    תודה ושנה טובה ורק בשורות טובות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוש בשד

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר מאהר דיב
    22/09/2009

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=124 id=link]סרטן השד[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו