כאבים חזקים מאוד באזור הצלעות מצד שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים מאוד באזור הצלעות מצד שמאל
    רונן
    30/12/2009

שלום רב

לפני כשבוע התחלתי לחוש כאבים חזקים מאוד באזור הצלעות מצד שמאל, הכאבים נבעו כתוצאה משיעול ממושך שנגרר כבר שלושה שבועות, פנייה למיון(רנטגן,א.ק.ג, בדיקות דם) מצאה כי אני סובל מ"פלאוריטיס" הוסבר לי שזאת דלקת ברקמת הריאה שאמורה לעבור תוך 3 שבועות וקיבלתי אנטיביוטיקה "זינט" וכדורי אלגלוזין נגד כאבים.
    שאלותיי הם: 1. כאשר הרופא דיבר איתי הייתי ממש מסוחרר ממשככי הכאבים ולא הבנתי מה זאת המחלה הזאת, לא מצאתי שום הסבר גם באינטרנט, אז מה פשר המחלה המתישה הזאת ???
    2. ממה היא נובעת???
    3. אני ממש ממש סובל מכאבים בכל נשימה, שלא לדבר על שיעול או התעטשות, עד מתי זה יימשך???

אשמח לתשובות
    תודה רבה מראש ,רונן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פלאוריטיס

ד''ר עוזי יזהר
    31/12/2009

רונן שלום,

איני יודע אם זו האבחנה הנכונה למחלתך, אבל פלאוריטיס הינה דלקת של הקרום העוטף את הריאה או דופן החזה הפנימי. היא יכולה להגרם מגורמים מזהמים (כמו חידק או וירוס) או מדלקת שאינה זיהומית. אם הסימפטומים לא עוברים מייעץ לך להבדק שוב.

החלמה מהירה, דר' עוזי יזהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו