חשיפה לאסבסט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשיפה לאסבסט
    אברהם
    24/02/2010

במפעל בו אני עובד פרקו מסוע שהיה לו גג של אסבסט וכן פלטות של אסבסט לכל אורכו
    אתמול הגיע הפרוק בקו אוירי מול המבנה בו אני עובד כשעמדתי להכנס לחדר שמתי לב שבמרחק כ25 מטר ממני זרקו את הפלטות מלמעלה והיה אבק באזור הנל כנרה גם נסרו את הפלטות באזור היתי בהלם וקצת התמהמהתי עד שנכנסתי לחדר -האם בחשיפה כזו של כ2 דקות במרחק כ20 מטר יש סכנה לכל מחלות הריאה האיומות שנגרמות מאסבסט -יש לציין שהיום לאחר כ30 שעות אני מרגיש ליחה בגרון -האם גם ניתן לטפל באזשהוא טפול לחשיפה זו
    לתשובתך אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשיפה לאסבסט

הוספת תגובה

• חשיפה לאסבסט

ד''ר רן קרמר
    25/02/2010

ברהם שלום ,
    כידוע לך חשיפה לאסבסט היא בהחלט מסוכנת ולא רצויה .
    החשיפה החמורה ביותר היא זו הקשורה עם ניסור אסבסט ופירוקו .
    הדיווחים של אנשים שלקו במחלות הקשורות עם חשיפה לאסבסט קשורים עם חשיפה כרונית , לאורך שנים בד"כ .
    הסבירות כי חשיפה של מספר שעות מסוכנת , נמוכה ביותר לדעתי .
    בנוסף , אינני חושב שהליחה שאתה חש , קשורה עם אותו אירוע שאתה מתאר וקרוב לודאי תעבור בימים הקרובים .
    מציע להעיר את תשומת ליבם של הממונים עליך במפעל ולהרחיק כל חשיפה לאסבסט בהקדם האפשרי .
    בברכה ,
    ד"ר קרמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו