מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהאורטל דרי19/05/2010
סבתי בת 82 בריאה בד"כ וצלולה, לפני יומיים אישפזו אותה בבית חולים עקב חום וכאבי ראש חריגים, לאחר צילום חזה נאמר לה שיש בריאה השמאלית גוש וצריך לעשות בירור.
יכול להיות גורמים אחרים בחזה שלא סרטניים או גושים מסיבות אחרות?
אנא ענו לי מהר אני בלחץ!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד דבר שלא ציינתי
אורטל דרי19/05/2010ועוד דבר ששכחתי לומר שהיא עשתה את כל הבדיקות דם ה"רגילות" והכל יצא תקין - יש בזה משהו מעודד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם
ד''ר עוזי יזהר20/05/2010קשה לענות. צריך לראות את הבדיקות בהקשר של החולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגוש בריאה
ד''ר עוזי יזהר20/05/2010אורטל שלום,
עונה לשתי השאלות:
מהמעט שיש נראה כי מדובר בגידול ראתי עם גרורות לעצמות והיא במהלך טיפול כימי.
ממליץ לפנות לאונקולוג המטפל על מנת שיסביר לך על היקף המחלה, הטיפול אותו מקבלת והפרוגנוזה. בלתי ניתן לבצע זאת בפורום מבלי להכיר את החולה ולראות את בדיקות ההדמיה.
בברכה, דר' עוזי יזהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שהתבלבת...
אורטל דרי20/05/2010נראה לי שהתבלבלת בין שתי שאלות , שלי ושל אחת ששאלה לפני...
לסבתא שלי עשו צילום חזה וראו גוש שלא יודעים כרגע מה זה
שאלתי היתה אם יש אופציות נוספות לגושים בחזה שרואים בצילום שהן לא סרטניות?
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
ד''ר עוזי יזהר20/05/2010אורטל שלום,
סליחה על הבלבול.
גושים בריאה יכולים להיות שפירים או ממאירים. חייבים לראות את החולה ובדיקות ההדמיה על מנת לקבוע את אופיו של הממצא. ממליץ כמובן לפנות לרופא המטפל על מנת שייתן לך את המידע הרלוונטי.
בברכה, דר' עוזי יזהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פירוש צילום חזה עקב שיעול
גילוי ציסטה באיזור הלב שגדלה לאט לאט
מיפוי עצם ספקט כאבי צלע ומותן
בהמשך לתשובתך בענין ממצא סיטי חזה
ציסטה במיצר שגדלה בשל מחלה אינטרסיצאלית
הסבר לפענוח ריאות ct ממצא מוקד תת פלאורלי
תוצאות צילום חזה בת 71
חזה אוויר פנאומטורקס ספונטני- חיילת
גרנולומה בחזה- צילום חזה וריאות
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?