שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חני
    28/09/2010

שלום,
    אני בת 21 מעשנת כ8 שנים.
    אני סובלת מצפצוף בזמן נשימה, שיעול יבש, כאבי ראש לפרקים קצרים ותשישות.
    לפני חצי שנה אובחן לי ברונכיטיס וניתנה לי אנטיביוטיקה.
    לאחר חודשיים שוב החלו צפצופים ושוב הרופא אבחן זאת כברונכיטיס,והפנה אותי למיון,
    במיון עשו לי צילום ריאות וטענו שהכל תקין,נטלתי אנטיביוטיקה וקיבלתי משאף אבקה, הצפצוף פסק למשך חודשיים וכעת שוב חזר.

האם קיימת בדיקה שתוכל לאבחן במה מדובר(ואיך קוראים לבדיקה בדיוק ואיפה עושים אותה. ואם ידוע האם אפשר לקבל אותה במסגרת הצבא)?

התקיפות שזה חוזר זה פעם בחודשיים.
    אני כרגע מעדיפה לא לקחת אנטיביוטיקה ומנסה לטפל בעיקר בחימום מעל איזור הריאות כדורים נגד שיעול בשם-רקוד ומשאף אבקה.

אודה לעזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ברונכיטיס?

ד''ר עוזי יזהר
    29/09/2010

חני שלום,

הפורום אליו הגעת עוסק בעיקר בבעיות כירורגיות של בית החזה ובגידולי ריאה. הבעיות הנשימתיות מהן את סובלת קשורות למחלות ריאה בהן עוסקים רופאי הריאה (פולמונולוג). מציע לך לפנות לרופא ריאות על מנת שיוכל לטפל בבעיות מהן את סובלת.

ועוד משהוא (אולי החשוב ביותר) - התחלת לעשן בגיל 13 (!). אם את רוצה להחלים מבעיות הנשימה (ונראה שלעישון יש גורם מרכזי מאוד מהן) כדאי מאוד שתפסיקי גם לעשן, אחרת שום טיפול ושום בדיקה לא יעזרו.

בברכה, דר' עוזי יזהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו