מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בחזהשמעונוב29/10/2010
שלום מזה מספר חודשים אני סובל מכאבים :
בחזה - בעיקר במישוש בית החזה בעיקר בצידיו (מתחת לשתי הידיים) כולל בית שחי ולפעמים כאבי דקירה ספונטניים שממש גורמים לי לחוסר מנוחה ולעצירת כל מה שאני עושה באותו רגע ואחרי מספר דקות הם חולפים ואני נשאר עם עייפות קלה
בראש כאב עמום שנמצא כל הזמן ולא מרפה עוצמתו משתנה ההרגשה כאילו הוא מתחיל בעורף ונגמר מאחורי עין שמאל - לפעמים אף גלי כאב חזקים שעוברים אחרי מספר דקות
להלן הבדיקות והתוצאות :
אקו לב - תקין
בדיקת מאמץ - תקין
מיפויי עצמות - תקין
CT ראש - תקין
CT עמוד שדרה צווארי - תקין
גסטרוסקופיה - תקין
בדיקות דם תקינות
אורטופד אמר שהכל תקין
ובדיקת עיניים הייתה גם תקינה
לאחרונה עשיתי צילום חזה (מצורף)
למען האמת אני כבר די מיואש מבדיקות האם כדאי לבצע גם CT לחזה ? מה עוד אפשר לעשות ? האם זה נשמע כמו משהוא רציני ? האם כל התופעות יכולות להיות קשורות ללחץ דם (יש לי באזור 140/90) ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בחזה - תגובה
ד''ר עוזי יזהר31/10/2010שלום,
ברפואה לא תמיד ניתן לקבוע בוודאות ממה החולה סובל אבל ניתן לומר לו ממה אינו סובל. הרושם הוא שביצעת לא מעט בדיקות (איני יודע את גילך, כי גם זה נתון שצריך להכניס למשוואה) אשר שללו קרוב לודאי מספר אבחנות חשובות כמו מחלת לב למשל.
צריך כמובן גם לבדוק אותך, וזאת קשה לבצע בפורום זה. יכול להיות ששווה לבצע בדיקת CT של החזה וזאת על מנת להשלים את ההדמיה של בית החזה. ישנם דברים שניתן לראות בבדיקת CT ולא ניתן לראות בצילום החזה הרגיל. בכל מקרה שווה להתייעץ עם הרופא המרכז את הטיפול בך.
יתכן שבסוף הדרך ישארו הכאבים ולא נמצא אבחנה, אבל לפחות נשללו אפשרויות עקריות חשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פירוש צילום חזה עקב שיעול
גילוי ציסטה באיזור הלב שגדלה לאט לאט
מיפוי עצם ספקט כאבי צלע ומותן
בהמשך לתשובתך בענין ממצא סיטי חזה
ציסטה במיצר שגדלה בשל מחלה אינטרסיצאלית
הסבר לפענוח ריאות ct ממצא מוקד תת פלאורלי
תוצאות צילום חזה בת 71
חזה אוויר פנאומטורקס ספונטני- חיילת
גרנולומה בחזה- צילום חזה וריאות
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?