שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    כואב הלב ..!!
    19/01/2011

שלום רב.
    אני בת 18 אמורה לעבור ניתוח לב פתוח בעוד שבוע כדי לסגור חור בין הפרוזדורים ...
    יש לי כמה שאלות :-
    1. לפעמים אני מרגישה כאב בחזה כמו מכה למשך כמה שניות הרופא שלי אמר שמצב הלב הזה לא יגרום לכאב בחזה ממה זה יכול להיות ( אולי הפרעות קצב ..) ??
    2. כמה זמן לוקח לצלעות לחזור להיסגר לחלוטין לאחר ניתוח כזה והאם יש סיכוי להיות זיהום בעצם החזה לאחר הניתוח ??
    3. האם לאחר ניתוח לב פתוח אני לא יכולה לקום מהמיטה שבועות ולא לזוז את עצם החזה !!!??

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד''ר עוזי יזהר
    23/01/2011

שלום רב,

כל השאלות שלך חייבות לקבל מענה מהרופא שמנתח אותך!!

החלמה מניתוח כזה היא יחסית קלה. עצם החזה נסגרת בתום הניתוח ומחלימה תוך מספר שבועות. בכל ניתוח יש סיכוי לזיהום. מקווה שאצלך זה לא יקרה.
    מניתוח כזה יורדים מהמיטה יום למחרת, הולכים הבייתה לאחר 4-6 ימים, ואפשר לשבת בבית קפה לשתות משהוא שבועיים לאחר מכן. במילים אחרות לא נשארים במיטה וחוזרים במהירות לפעילות מלאה.
    .
    בהצלחה, דר' עוזי יזהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו