שאלה בקשר לאסבסט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לאסבסט
    לי
    05/03/2011

שלום,

אני סטודנטית באחת מהאוניברסיטאות בארץ וחייה במעונות. לפני בערך שנתיים, גיליתי שהמעונות מכילים אסבסט ומאז אני סובלת מהרבה חרדות בנושא. ביררתי את הנושא לעומק ונוכחתי לדעת שיש אסבסט גם בגג וגם בלוח מעל החלון. הלוח צבוע טוב, אני לא יודעת מה בקשר לגג. כך או כך הראו לי מסמך שמראה שמבצעים בדיקות של סיבי האסבסט הנפלטים והתוצאות היו בסדר ועומדות בתקנים. משרד המעונות אומר גם שהוא מזיז לוחות מסוכנים אם יש צורך בכך.
    עדין לפעמים אני מאוד נכנסת ללחץ מהנושא, השבוע פתחתי את החלון אחרי חודש שלא היתי בחדר וחתיכה לבנה עפה לעברי. אני לא יודעת עם זה סיד לבן ישן שעף מהחלון או משהו אחר אבל ישר התחילו לי פחדים שזה אסבסט. יש משהו שיכול להרגיע אותי? האם חשיפה לאסבסט מפורר פעם אחת, כמו כזו שאני חוששת שהיתה,יכולה להיות בלתי הפיכה או שמדובר בחשיפה מתמשכת לאסבסט שהמצב שלא לא טוב?

האם יש אפשרות להחלים ממחלות שקורות בעקבות אסבסט?

אשמח לקבל תשובות והסברים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לאסבסט

הוספת תגובה

• שאלה בקשר לאסבסט - תגובה

ד''ר רן קרמר
    06/03/2011

ספיר שלום ,
    אני מבין את דאגתך מאסבסט . אכן חומר מסוכן שיש להתרחק ממנו .
    יחד עם זאת , מרבית מחלות הקשורות עם אסבסט נגרמות כתוצאה מחשיפה ממושכת לאסבסט ובד"כ לחומר בתהליכי עיבוד .

לסיכום , בשלב זה ממליץ לך להמנע מחשיפה בלתי הכרחית לאסבסט .
    בברכה
    ד"ר קרמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו