מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התנפחות שפתיים מלווה בכאביםד``ר בן רנר31/07/2011
שלום רב,שמי שקד, אני בת 17 ובזמן האחרון אני סובלת מהתפתחות שפתיים פתאומית המלווה בכאבים חזקים ולעיתים אף בהתנפחות אזורים אחרים בפנים באזור השפתיים (כמו- לחיים, סביב העין וכו') עוד מגיל קטן אובחנתי שאני אלרגית לאבק ולצמיחה של עצי זית (ע"י טסטרים שנערכו במכון בהפניית אלרגולוג) מה שגורם לי לתפרחות ברמה קשה בעור ומכאן שאני ממש משתדלת להמנע מהצטברות אבק בבית ובמיוחד בחדרי (אין לי שטיחים,וילונות,דובים גדולים וכן עצמים שיכולים לצבור את האבק)וכמו כך גם סביבת הבית היא מאוד נקייה וניתן להגדיר את אזור מחייתי כ"אזור כמעט סטרילי למדי". בקשר לצמיחה של עצי זית - הפעם האחרונה שקיבלתי את תופעת האלרגייה העורית בתגובה למפגש עם עצי זית הייתה בשנה שעברה במהלך טיול שנתי שבו לנו בתל-חי באזור שופע בעצי זית.תופעת התנפחות השפתיים התעוררה די בזמן האחרון (הפעם הראשונה בערך במאי 2011) מאז הופניתי ע"י אלרגולוגית לבדיקת טסטרים חוזרת שלא חידשה דבר ואף הופניתי לבדיקת דם מעמיקה (עלתה 260 ש"ח)שהייתה אמורה לאבחן רגישות למוצרי מזון ...מבדיקת דם זו לא התגלתה רגישות מיוחדת למוצרי מזון ומכאן שאני באמת לא מבינה מה זה יכול להיות..אני חייבת לציין שאני ממש לא אכלנית גדולה- מבחר המזון המצומצם שנכנס לגופי ממש לא שונה בזמן האחרון וכן לא שיניתי מוצרי קוסמטיקה או נטלתי כדורים שונים.
התופעה מטרידה אותי ממש אחת ליומיים בזמן האחרון ואני ממש נואשת לעזרה.אני כבר לא יודעת מה זה יכול להיות, באמת ששום דבר לא שונה, ניסינו לחשוב על הכל - מזון,קוסמטיקה,אבקת כביסה, שמפו,תבלינים אך לשווא. נ.ב : בכל פעם שאני מותקפת בתופעה אני נוטלת כדורי "אהיסטון" שכן עוזרים לי אחרי 2 כדורים שאני נוטלת.
שאלתי היא האם ישנן עוד בדיקות שאוכל לבצע כדי לפתור את המועקה הזו.... אשמח אם תענה לשאלתי לכתובת המייל שלי - [email protected]...... תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנפחות שפתיים - תגובה
ד``ר בן רנר31/07/2011שלום
הנפיחות שאת מספרת לא קשורה בהכרח לרגישויות שנמצאו בתבחינים.זוהי תופעה מוכרת וידועה וברב המקרים ללא סיבה מוגדרת. ברב המקרים היא חולפת מעצמה לאחר תקופה.המשיכי ליטול אהיסטון או אנטיהיסטמיניקה אחרת (שאינה מרדימה)ובנוסף השלימי בדיקות דם במרפאה האלרגית לשלילת מחלת רקע אחרת (אני מניח שלא קיימת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)