טיפול באלרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לאייפק

גלית
    05/10/2011

הי תמר, זה היה לפני כמה שנים. עשיתי מעל 15 טיפולים אצלו (לא זוכרת את המספר המדוייק). בנוסף עשיתי כ 5-6 טיפולים אצל הפסיכולוגית שלו (זה טיפול משולב).
    לא היתה הקלה בכלל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול באלרגיה
    גלית
    02/10/2011

אני סובלת מאלרגיה בעשרים השנים האחרונות.
    טסטים שבוצעו לפני כ 15 שנים הראו אלרגיה לאבק, קרדית אבק הבית, פריחה של זית וברוש, וממש מעט לבעלי חיים (כיום האלרגיה לחתולים חזקה מאוד).
    לאורך השנים המצב רק מדרדר, וכיום אני סובלת מהתקפי אלרגיה רוב השנה (רק העוצמה משתנה). הסימפטומים - אסטמה, אף סתום ונזלת אלרגית עיניים מגרדות ודומעות.
    קיבלתי חיסונים במשך כשנתיים (עזרו לתקופה במהלך קבלת החיסונים אולם הפסיקו לעזור לפני שסיימתי את הטיפול).
    קיבלתי כדורים ומשאפים שונים וטופלתי במגוון שיטות אלטרנטיביות.
    כיום אני לא מגיבה לטיפול בכדורי אלרגיה, לוקחת משאף סימביקורט באופן קבוע ומשתמשת בתרסיסי אף.
    האם יש טיפול נוסף אותו אני יכולה לנסות בכדי לטפל באלרגיה ולשפר את איכות החיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול באלרגיה

הוספת תגובה

• טיפול באלרגיה - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    02/10/2011

שלום רב, יש לבצע מחדש תבחיני עור אלרגיים, למצוא אלרגנים חשובים בגרימת התופעות נכון להיום ולהתרכז בטיפול נגדם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאייפק

גלית
    04/10/2011

תודה תמר. טופלתי אצל עדי שאנן ללא הצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אייפק

תמר
    04/10/2011

היי גלית
    אפשר לדעת כמה טיפולים עשית? והאם לא היתה הקלה בכלל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו