חיסונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיסונים
    ירדנה
    11/10/2011

בהמלצת רופא המשפחה, קבלתי ביום ששי האחרון חיסון נגד דלקת ריאות, (אני בת 67, מטופלת ומאוזנת ליתר לחץ דם ע"י Enalpril 5' כדור אחד ביום, אספירין 75 כדור אחד ביום, וכן גלוקומין 850 מ"ג. כאמור מאוזנת. שאלתי את האח שהזריק לי את החיסון האם אני יכול לקבל גם חיסון נגד שפעת, הוא ענה לי שאין בעיה והזריק לי ביד השניה את החיסון.
    לאחר כמה שעות, הרגשתי כאבי שרירים בידיים, התקף אישיאס חריף בצד ימין, לקחתי כדו וולטרן 12,5 MG, סך הכל נטלתי 3.
    יד ימין הרגשתי כאבים עזים, לא יכולתי להרים את היד והיתה לי הגבלה בתנועה.
    היום שתי הידיים כבדות כואבות ביחוד באזור הכתפיים, טיפה הרגשת בחילה. יש לי הרגשה שקבלתי שפעת. ברצוני לציין שזו פעם ראשונה שאני מקבלת חיסון נגד שפעת, מאחר ובשנתיים האחרונות חליתי לקראת האביב בשפעת, ואינני חולה קלה, כל מעלת חום אני סובלת מאוד, משום כך החלטתי שהשנה אני מתחסנת. האם התגובה לאחר 4-5 היא נורמלית לחיסון? אודה לך להתייחסותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיסונים

הוספת תגובה

• חיסונים - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    15/10/2011

שלום רב,
    חיסון נגד דלקת ראות ושפעת יכול לגרום לכאבי שרירים.
    יתכן גם שחלית בינתיים בווירוס אחר כלשהו שגרם לכאב שרירים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו