יכול להיות שזו אלרגיה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יכול להיות שזו אלרגיה?
    ליאור
    02/12/2011

כבר כמה שנים שאני סובלת מגרד בנרתיק שבזמן האחרון מחמיר לי. בתחילה חשבו שמדובר בקנדידה למרות שבמשטח שרופאת נשים עשתה לי לא נמצא דבר. שמתי משחות למיניהן, פרוביוטיקה והכל עזר לתקופה קצרה וחזר שוב.
    לאחר שכלום לא עזר התחלתי טיפול אצל נטורופתית ומזה כחודש וחצי אני נמנעת (כמעט) לחלוטין משמרים, סוכרים ומוצרי חלב.עד כה לא חל כל שיפור. בייעוץ עם נטורופתית אחרת היא הציעה שאולי מדובר ברגישות למזונות מסוימים ואילו רופאה אחרת אמרה שאם היתה לי אלרגיה זה היה בעוד אזורים בגוף..אני כבר מבולבלת לגמרי ולא יודעת למי עוד עליי לפנות..זה מציק מאד ואני סה"כ בת 23, אני לא חושבת שהפתרון הוא לשים משחה יום-יום מעתה ועד סוף חיי...
    האם הגיוני שאלרגיה למזון תגרום לתופעה כזו, ואם כן, למי עליי לפנות בכדי לקבל הפניה לבדיקה כזו?

מקווה שתוכלו לעזור לי מניסיונכם.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יכול להיות שזו אלרגיה?

הוספת תגובה

• יכול להיות שזו אלרגיה? - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    02/12/2011

שלום רב, גרד בנרתיק יכול לנבוע מדלקת מקומית ווסטיבוליטיס וגם מאלרגיה במגע לפדים, סבון ושמפו, וגומי.
    אצ האלרגיה ניתן לבדוק אצל אלרגולוג,
    את ווסטיבוליטיס וסיבות אחרות לא אלרגיות ניתן לבדוק אצל רופא נשים, עדיף רופא מומחה למחלות נרתיק לדוגמה ד"ר אחינועם לב-שגיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו