מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה לאלכוהולנוני08/02/2012
שלום רב,
אני בת 33. אני סובלת מספר שנים מתופעות של סחרחורות, דופק מואץ ותחושות של אי שקט בגוף ורעד. עד עכשיו ייחסתי את התופעות לחרדה וניסיתי טיפולים שונים כולל טיפול פסיכולוגי, דיקור, נטורופטיה והומאופטיה. למרות שהרגשתי שאני משתלטת על החרדה אני ממשיכה להרגיש את התופעות הנ"ל. לפני כחודש הייתי בחתונה ואחרי הרבה זמן שלא שתיתי אלכוהול, שתיתי קצת בחתונה. כבר בדרך הביתה התחלתי להרגיש לא טוב ולמחרת קמתי פשוט גמורה עם תחושות נוראיות. ביומיים שאחרי זה עדיין הרגשתי גרוע ובהמשך זה קצת השתפר אבל לא עבר ממש. ביום שישי האחרון הרגשתי ממש טוב. בשבת גם קמתי בהרגשה טובה. אחרי הצהריים שתיתי שלוק של פינה קולדה ובערב שוב הרגשתי לא טוב. לכן, התחלתי לחשוב שאולי בעצם האלכוהול הוא זה שגורם לכל התופעות האלה. היום יום רביעי ואני עדיין מרגישה לא טוב. במקביל לתחושות שציינתי אני סובלת מעייפות ניכרת, קמה עייפה בבוקר והולכת לישון עייפה בערב. אני סובלת לאחרונה מיובש בפה. אני סובלת מהזעה בבית השחי ללא קשר למזג האוויר. יש אצלי בעיות בתחושות רעב וצמא. אני סובלת מאלרגיה (יובש בעיניים, התעטשויות ואף סתום) ללא קשר לעונה. האם יש דבר כזה אי סבילות לאלכוהול? עד היום הייתי בטוחה שאני סובלת מחרדות וניסיתי לעבוד על הצד הנפשי אבל אחרי שני האירועים האלה אני פתאום חושבת שאולי לאלכוהול יש פה איזה תפקיד. בעבר, לפני מספר שנים היינו אצל חברים ואחרי ששתינו די הרבה אלכוהול הרגשתי ממש נורא, שאני עומדת להתעלף ואחרי זה הקאתי (אבל לא כמו הרגשת שיכרות). יכול להיות שזה משהו שהתפתח עם השנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לאלכוהול - תגובה
ד``ר בן רנר08/02/2012שלום
התופעות שאת מתארת אינם "אלרגיה "לאלכוהול. שתיית אלכוהול אינה דבר של מה בכך למרות שיש כאלה שחושבים שזה משול למים. אציע לך שלא לשתות בזמן הקרוב והתלונות .לפחות אלה שקשורות לאלכוהול יעלמו.לגבי שאר התלונות אני לא רואה שום קשר לגורם אלרגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)