טיפול באלרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול באלרגיה
    חן
    01/04/2012

לבן זוגי יש כלב, אני אלרגית לכלבים, אוהבת אותם אבל זה לא הולך בינינו כמו שאומרים. בכל מקרה, עכשיו יוצא לי להיות אצלו הרבה ולא נעים לי שהוא מרחיק אותו ממני כל הזמן ואני גם רוצה ליצור קשר איתו, האם כדאי לקבל טיפול כלשהו? יש משהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול באלרגיה

הוספת תגובה

• טיפול באלרגיה - תגובה

ד``ר בן רנר
    01/04/2012

שלום חן
    את צריכה לבחור בן השניים חד וחלק.ניתן לבצע חיסונים לכלב היינו לקבל זריקות במשך זמן ממושך בתקווה שהרגישות תרד,אך היות ואת לא מתה על כלבים הפתרון הראשון הוא המעשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול באלרגיה

חן
    02/04/2012

ההפך, אני מתה על כלבים אז הזריקה הזאת זה משהו קבוע? ועוד משהו האם כדאי לשקול טיפול אלטרנטיבי למשל באלרגיה הזאת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה

שני
    03/04/2012

בתור אחת שגם סובלת מאלרגיה לכלבים, אני קיבלתי לקחת כמוסות מקסאפא/גלא של סולגאר כדי לטפל ולהקל על האלרגיה, אז את יכולה לברר גם על זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו