מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצה על טיפול באלרגיהישראלי19/04/2012
אני בן 42
סובל מגיל צעיר (בערך 14) מקדחת השחת (אלרגיה לפריחה).
האלרגיה באה לידי ביטוי בכך שבתקופת האביב אני מתעטש הרבה מאוד, יש לי הרבה נזלת וליחה וגירוד בעניים.
במהלך השנים חוותי מס' פעמים בודדות (הפעם האחרונה לפני מס' ימים) חנק!! באמצע הלילה (תמיד מתוך שינה) שארך דקה עד דקה וחצי שהרגישה כמו נצח.
בבדיקות שעברתי מס' פעמים במהלך חיי, עולה כי אני אלרגי לפריחה של כל! סוגי הצמחים וכן לאבק.
כשהייתי בגיל 20 ניסו לחסן אותי באמצעות זריקות אבל הפסקתי באמצע.
אני משתמש מגיל צעיר (בתקופת האביב) בכדורים (אני זוכר שלקחתי היסמנל, אלרג'יקס לורטדין ועוד) ספריי (בקונייז ועוד) וטיפות עניים (הפסקתי להשתמש בשנים האחרונות כי העניים פחות מציקות לי).
יש לי מס' שאלות:
1.האם התופעה של חנק מתוך שינה כתגובה לאלרגיה ידועה? האם יש טיפול מונע או אחר?
2.שמעתי שיש דור חדש של כדורים לטיפול באלרגיה, מה הם ומה מומלץ ליטול?
3.האם יש גם דור חדש לספריי לטיפול בנזלת ובליחה ? בכל מקרה מה מומלץ?
4.שמעתי שיש טיפול באמצעות זריקה בתחילת האביב, האם הוא באמת קיים? אם כן מהו?
אשמח לקבל תשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה על טיפול באלרגיה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי20/04/2012שלום רב, יש כדורים אנטיהיבטמיניים דור 3 וספרי חדש לאף. יש גם זריקת סטרואידים בתחילת עונה אשר מומלצת פחות. רוב האנשים מגיבים מצויין לטיפול ותופעות אלרגיות חולפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשקלון
עדי בן דוד24/07/2012שמי עדי בן דוד,
אני כרגע נוטלת תרופה בשם AERIUS ואני מעוניינת לדיעת האם ישנן תרופות המבוססות על אותו חומר שאני אוכל לקנות ללא מרשם ? או המשפיעות בצורה הדומה ביותר? לתרופה , והאם אחת מהן היא "לורטדין", או "לורסטין"?
אשמח עד מאוד לקבל המלצה בהקדם
בברכהה,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשקלון - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי24/07/2012כן זה נכון, לורטדין ניתן לקנות ללא מרשם וזאת תרופה דומה לאריוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)