מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקזמהעידן18/02/2008
שלום ,
מזה שנה אני סובל מדיסהידטרוטיק אקזמה בכפות ידייים.
מאז שזה התחיל זה בא והולך ולא נעלם לגמרי.
אני סובל מאסטמה.
כמו כן אני סובל מאלרגיה לקרדית אבק הבית , אלרגיה לזית , ברוש , פקאן ועוד כמה דברים יותר מינוריים.
ד"א האם זה שאני אלרגי לזית אומר שאסור לי לאכול זיתים ושמן זית , או שהכוונה לאלרגיה לפריחה של העץ ?
בעוד כחודש אני אערוך גם מבחני מטלית.
רציתי לדעת האם יש בדיקות דם שאני יכול לבקש לבצע כדי לבדוק אולי הבעיה במחסור של משהו בדם ? ואם כן אשמח לקבל פירוט של מה עליי לבקש.
נ.ב - האזור הנגוע מאד דלקתי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקזמה
ד``ר בן רנר18/02/2008שלום עידן
אקזמה דיזהידרוטית אינה מחלה אלרגית ונובעת מהפרעה בבלוטות הזיעה בכפות הידים.לאור ההיסטוריה האלרגית שלך ייתכן והאבחנה שונה.לגבי שמן הזית והזיתים עניתי כבר בפירוט בפורום זה שאין קשר ומדובר ברגישות לאבקני הזית.הרגישות לשמן זית נדירה ומתבטאת בפריחה ממגע.
לגבי חוסרים ,אין כאן שאלה של חוסרים .אתה אלרגי וזה הסיפור .וזקוק לרופא טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בבקשה
עידן19/02/2008רשמת בסוף "אני אלרגי וזה הסיפור".
האםאז אתה חושב שזה התחיל מאלרגיה ולא מהפרשות זיעה בכפות ידיים ?
אם כן מה עליי לעשות ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעידן לגביי אקזמה מידע חשוב
שגיא06/04/2008עלייך לא להסתפק ברפואה מסוג אחד שהיא קונבציונלית.
גם אני סבלתי מאקזמה קשה בידיים .
כנס לגוגל והקלד : אקזמה וטיפול בה
תקבל המון אפשרויות של טיפול שלא העלת בדעתך.
שגיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידן
ד``ר בן רנר06/04/2008הפריחות בכפות הידים דומות מאד אך האבחנות יכולות להיות שונות.דיזהידרוזיס היא מחלה אחת ,אקזמה אינה מחלה אלא תאור מצב זיהומי בנגע עורי .היות ואתה ציינת את האבחנה עניתי לך שזו אינה מחלה אלרגית.לפי ההיסטוריה שלך ייתכן והאבחנה שונה.מבלי לראות ולבדוק אי אפשר לעשות אבחנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)