מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נזלת אלרגיתאלרגית13/07/2012
אני בת 48, כל השנים סובלת מנזלת אלרגית, אך למדתי לחיות עם זה בעזרת 2כדורי נוסידקס ביחד, שעד עתה עזרו יותר מכל שאר הדברים שניסיתי. (אריוס, זילרג'י, טלפסט, - לא ניסיתי מעולם לקחת שני כדורים ביחד מתרופות אלו, משאף לאף,בעבר הרחוק גם עשיתי חיסונים). נדמה לי שגם קלרינז עזר, אבל זה לא בקופה וצריך מרשם רופא.
אני סובלת מאוד מחוסר שינה ונעזרת בכדורי שינה. הבעיה בשבועיים האחרונים שאני לוקחת כדור שינה, אבל כשעתיים אחרי שאני שוכבת לישון אני כבר מתעוררת בגלל אלרגיה. ניסיתי לשנות חדר/מיטה/שמיכה/כרית, אבל ההתעטשויות ועקצוצים באף מתחילים רק כשאני בשכיבה. ניסיתי גם לשכב על כריות גבוהות.
אני מאוד מבקשת שתעזרו לי, אני צריכה לתפקד ולעבוד, כשאני רק עם שעתיים שינה + כדור שינה+ 2נוסידקס. (במשך היום הנוסידקס עוזר).
מה לעשות??? אנא ענו לי בדחיפות. אל תפנו אותי לרופא אלרגיה, יש תור בעוד חצי שנה בערך, והוא אמר בעבר שאם נוסידקס עוזר להמשיך להשתמש בו, ורופא המשפחה יודע על אריוס, ושאין קלרינז.
בבקשה תעזרו לי,
האם יש תרופות אחרות שכדאי לי לנסות?
אולי מינון שונה של התרופות הנ"ל?
אני חייבת לתפקד וזה פוגע בכל איכות החיים להיות גם בלי שינה ועוד עם כדורי שינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזלת אלרגית - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי14/07/2012שלום רב, באמת רצוי שתגיע לאלרגולוג לפגישה ישירה ואם רופא שלך לא זמין, אז חפשי רופא אחר יותר זמין.
לגבי טיפול נוסף, חשוב לדעת למה את אלרגית כדי להתאים טיפול סביבתי.
ולגבי טיפול תרופתי במקרה וטיפול עם תרופות נגד אלרגיה לא עוזר צריך לחשוב על אבחנה אחרת למשל סינוסיטיס ולטפל באנטיביוטיקה או ניתוח. או על פוליפים אפיים ולטפל בניתוח או ספריי סטרואידים לאף. האבחון של אלה נעשה על ידי רופא אא״ג. במקרים קשים נותנים אפילו פרדניזון דרך הפה או דיפרוספן בזריקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיזולין
איתי15/07/2012אני גם אלרגי ומיזולין (נגד אלרגיה) מאוד עוזר לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)