טבק של נרגילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טבק של נרגילה
    דוד
    06/08/2012

שלום,יש תופעה קצת מוזרה שאני נפגש איתה לאחרונה בחופש
    כל פעם שאני עובר ליד נרגילה ואני מריח את הריח של הטבק אז אני מרגיש כאילו מתנתק לי חוט המחשבה,הכוונה שלי שאח"כ אני לא מרגיש שאני לא מצליח לחשוב לעומק,ולנתח בצורה בהירה נושאים,זה מתמשך עד כ24 שעות אחרי שאני עובר ליד נרגילה(רק עובר לא מעשן),ניסיתי לשתף חברים בתופעה זו אבל הם לא הבינו,הם אמרו שאולי אני רגיש לאחד מהחומרים של הנרגילה,רציתי לשאול אם ידוע לכם על תופעה כזו כי זה די מציק לי שזה קורה.תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טבק של נרגילה

הוספת תגובה

• טבק של נרגילה - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    07/08/2012

שלום רב, לא מדובר כמובן באלרגיה. ובכלל אני מטיל ספק בכך ששני הדברים קשורים אחד בשני. לעבור ליד הנרגילה לא אמור להשפיע על שום דבר. מצד שני תופעות של חוסר ריכוז וירידה מנטלית זמנית זה דבר מאוד שכיח וקשור לעייפות, עצבנות ועוד כל מיני דברים לא מוגדרים היטב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל

דוד
    09/08/2012

תודה על התשובה,יש לך מושג אולי בכל זאת איך זה קשור? בדקתי את התופעה כמה פעמים וזה בדרך כלל קורא לי כשאני עובר ליד נרגילות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו