אייך יודעים שזה אלרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אייך יודעים שזה אלרגיה
    שירה
    06/11/2012

אני סובלת מאלרגיה באביב וזה מתבטא בעיניים אך בזמן החורף בדרך כלל איני סובלת מזה אך קורה שגם בחורף עיני מגרדות האם זה גם אלרגיה?? אם כן אז מה עושים ?? ואייך אפשר לדעת בוודאות שזה לא נובע ממשהו אחר תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אייך יודעים שזה אלרגיה

הוספת תגובה

• אייך יודעים שזה אלרגיה - תגובה

ד``ר בן רנר
    07/11/2012

את פונה למרפאה אלרגית ומבצעת תבחינים מתאימים לאבחון הבעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה חריפה בכל השנה + סינוסים

בתי
    18/11/2012

שלום
    האם באמצעות בדיקות דם ניתן לאבחן? ואיפה עושים זאת? אבקש כתובת מדוייקת כי קופ"ח לא כלול בסל הבדיקות.
    במקום עבודתי אני יושבת באופן ספייס המחיצות עטופות בד וכן שטיח.
    זה מספר שנים שאני מטופלת על ידי כדורי היסטמינים, וספריי לאף. בדיקות אלרגיה שביצעתי לא העלתה דבר. כל הזמן נחיריים סתומות כך שהנשימה ב-80% הינה דרך הפה. הנזלת התמידית והפרשות, גרמו לי לאסתמה. תקופת החורף יכולה עוד יותר להחמיר את המצב.
    כל זה מרגיש לי מאוד לא נוח וטוב - עייפה,כאבי ראש, אנרגיות שליליות, אין איכות חיים נורמלית ועוד .
    רוצה לדעת האם בדיקת דם יכולה לתת תוצאה מדוייקת?
    האם מצב זה מצריך התערבות בניתוח כירורגי ופלישה חודרנית?
    מה קורה במצב שאחרי האם בניתוח סינוסים בעיית האלרגיה יכולה להיפתר?
    ואם בכלל שווה התערבות כירורגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה חריפה בכל השנה + סינוסים - תגובה

ד``ר בן רנר
    19/11/2012

שלום
    הבדיקות העוריות שמבצעים במרפאה האלרגית אמינים יותר מבדקות הדם. אם את רוצה לבצע בדיקות דם בנוסף ניתן לבצע בכל קופות החולים דרך מרפאות האלרגיה השונות.באופן פרטי לא ניתן אלא בבתי חולים והמחיר בשמים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו