משפחה אלרגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משפחה אלרגית
    רותי
    04/03/2008

בס"ד

שלום לכם

אני בת 42, וסובלת מגיל קטן מאוד מאלרגיות.
    התעשטושיות, עיניים דומעות, נזלת, שיעול, גירודים באוזניים, בשנה אחרונה, ישנם חודשים שהעיניים פשוט משגעות אותי, כל הזמן, העיניים דביקות כאלו, ניסיתי את כל הסוגי טיפות עיניים שיש, הרופא טוען שזה אלרגיה בעיניים. אני כבר לא יודעת מה לעשות? במיוחד כשמחשיך, פשוט קשה לי מאוד, ואני מרכיבה משקפיים.
    מלבד זה אני סובלת מאלרגיה לחלב, תירס, וסוגי פרחים שפורחים דווקא בסתיו... וחלקם באביב וכמובן קרדית הבית.
    אני סובלת מתסמונת המעי הרגיז, האם הרגישות למזון נובעת בגלל תסמונת המעי הרגיז, או שאין קשר לזה???
    מה לעשות. אני אדם מורכב עם כל מיני בעיות, אבל ב"ה אמא לארבעה ומחייכת. העולם נפלא. אבל עם קצת בעיות....
    ויש לי עוד שאלה, האם כל האלרגיות שיש לי עברו לילדים, משום שיש לי בן שעובר כבר כמעט 3 שנים חיסונים לקרדית הבית, והבן הגדול גם אלרגי אבל קצת פחות מאיתנו.
    טוב, אז מה אתם חושבים לגבי כל השאלות שיש לי, האם תוכלו לענות לי בבקשה??
    תודה
    רותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משפחה אלרגית

הוספת תגובה

• משפחה אלרגית

ד``ר בן רנר
    04/03/2008

התשובה פשוטה כל המשפחה אלרגית ומעבירה בירושה את האלרגיות.התלונות שלך מורכבות.חלקן אלרגיות וחלקן לא כגון המעי הרגיז.היות ואת כבר מטופלת אצל אלרגולוג פני אליו ואני בטוח שהוא יסביר לך אחת לאחת.
    דר' ורנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו