אלרגיה לאלכוהול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לאלכוהול
    ד
    01/03/2013

אני אציין מראש שאינני שותה אלכוהול. אבל כשאני שותה, אפילו טיפה אחת ואפילו אם יש רום בכדורי שוקולד, זה מספיק כדי לגרום לי להרגיש רע. עד עכשיו חשבתי שזה תסמינים רגילים של מי שלא רגיל לשתות אלכוהול. אבל שמתי לב לשני דברים שעליהם הייתי רוצה לשאול.

1. שמתי לב שכשמישהו שם בושם לידי (או כשאני שמה ובגלל זה אני לא שמה), תוך 5 שניות לכל היותר אני כבר מתחילה להרגיש רע, די דומה למה שאני מרגישה כשאני שותה אלכוהול, אבל מבחוץ. אנשים לא יכולים לבוא אליי הביתה עם בושם, או כשרוצים לשים בושם צריכים לשים בתיק או משהו ולשים ביציאה. במכונית עם אנשים זה בכלל סיוט. חשבתי שאולי בגלל האלכוהול בבושם, בשמים גורמים לי להרגשת חולי. זה רוב הבשמים.

2. קראתי שעם אלרגיה לאלכוהול יכול להיווצר אדמומיות בעור הפנים. במשך זמן מה חשבתי שזה פשוט יובש, אבל זה לא נפתר עם קרם. יכול להיות שזה בגלל הבושם שיש לאנשים מסביבי?

האם התאוריות שלי הגיוניות, או שאני פשוט עושה 1+1=3?
    האם האלכוהול בבושם גורם לי לתסמיני האלרגיה לאלכוהול והאם יכול להיות באמת שאני אלרגית לאלכוהול?
    זה לא היה מפריע לי ללא עניין הבושם, כי אני גם ככה לא אוהבת אלכוהול (למרות שקשה להנות ממאכלים שמכילים אלכוהול, אפילו קצת). אולי יש משהו אחר בבושם שגורם לי להרגשה רעה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לאלכוהול

הוספת תגובה

• אלרגיה לאלכוהול - תגובה

ד``ר בן רנר
    02/03/2013

שלום
    התאוריה שלך לא מסתדרת עם המציאות הרפואית. היות ובשמים לא שותים תגובת הלוואי לריח איננה אלרגית.הרגישות לשתיית אלכוהול כוללת אודם ,סומק והרגשת בעירה בגוף החולפת לאחר זמן קצר.המונח "מרגישה רע" הוא אישי ולא מדעי
    לסכום אין להרגשות שלך קשר לאלרגיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו