אלרגיה כרונית ריניטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה כרונית ריניטיס
    אריאל
    12/03/2013

רציתי להתייעץ איתכם אני חדש כאן.אני סובל מאלרגיה כרונית ריניטיס קשה כל החיים וזה פוגע קשות בחיים היוםיומים.
    אני לא רוצה להתמכר לכדורים אבל אין לי ברירה כי הכמויות נוזלים מהאף סותם לי כל הזמן את המעברים.
    אני ניסיתי כל מיני תרסיסים וכדורים חלק עזר וחלק לא.לאחרונה מצאתי כדור די טוב שמשלב dexchlorpheniramine1mg
    ו pseudoephedrina25 mg
    כרגע אני רק לוקח חצי מהכדור כי מפחד לתופעות לוואי אבל הייתי רוצה לקבל יעוץ מה לעשות.האם אפשר לקחת כל יום חצי מהכדור ולא תהיה התמכרות לכדור בעתיד או תופאות
    לוואי.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה כרונית ריניטיס

הוספת תגובה

• אלרגיה כרונית ריניטיס - תגובה

ד``ר בן רנר
    12/03/2013

שלום .
    למעשה מדובר בכדור נוסידקס שהינו כדור משולב שמרכיב האפדרין עלול לגרום להתמכרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה ניתן לעשות

אריאל
    12/03/2013

להוריד את הכמות נזלת ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יכול לומר לך מנסיוני

רון
    17/03/2013

שכבר קרוב לשלושה חודשים אני לוקח תוסף תזונה בשם קוורצטין קומפלקס וכמות הנזלת ירדה אצלי בצורה משמעותית! אני הייתי אובד עצות לגבי הכדורים כי הרי ידוע שהם ממכרים ובהמלצת נטורופתית התחלתי את הטיפול האלטרנטיבי. בכל אופן אני הייתי ממליץ לך לנסות גם מוצרים טבעיים שיכולים לעזור במקרה של אלרגיה כרונית, הם לא ממכרים ויכולים לתת פתרון חלופי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו