שאלה אנא עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה אנא עזרה
    שירה
    12/03/2013

שלום רב, אני סובלת מאלרגיה מאבק הבית , כתילת יהודה האם אלרגיה והתעטשות גורמים לכאב במצח ובגבות מעל העיניים ? אודה לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה אנא עזרה

הוספת תגובה

• אצלי כן, אבל תלכי לרופא וחוץ מזה

שירלי
    14/03/2013

תדאגי טוב טוב לנקות את הבית, לשאוב ספות, שטיחים (אם את יכולה תפטרי מהשטיחים), לשטוף ובכלל, אם יש מישהו אחר שיכול לנקות במקומך גם טוב, כי גיליתי שכשאני מנקה אז המצב שלי מחמיר כי אני במגע עם האבק. תנסי גם לקחת סלדרין (תוסף מזון, אני לוקחת את זה של סולגאר, אבל תתייעצי עם נטורפת או איש מקצוע אחר שיראה שזה מתאים לך) שמקל על התופעות והכי חשוב תבדקי אצל רופא כדי לוודא שאין שום דבר אחר, חס וחלילה. תהיי בריאה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אנא עזרה - תגובה

ד``ר בן רנר
    14/03/2013

נזלת כרונית יכולה לגרום לכאבים מעל ארבות היעניים בעיקר שיש סינוסיטיס. המשיכי את הברור היכן שבצעו את התבחינים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו