גירוד בעור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוד בעור
    יעל
    09/04/2013

שלום, אני בת 38 ומזה כשבוע סובלת מאלרגיה המתבטאת מגרד בעור כנראה על רקע חילופי עונות (בשנה שעברה אותו דבר). הגרד בעיקר בלילה. לפני כ- 5 ימים לאחר ביקור אצל רופא המשפ' החלתי טיפול באריוס ללא כל הטבה אלא להפך. האם יש איזו משחה היכולה להקל והאם ניתן לעבור לטיפול בטלפסט- או לשלב בין השניים?

תודה, יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוד בעור

הוספת תגובה

• מה שמקל על הגרד אצלי.

שירלי
    10/04/2013

היי, מכירה ומזדהה, לצערי סובלת מזה. גם אני טופלתי באריוס האנטי היסטמינית אבל בכוונה נמענת מהתייחסות לשאלות שלך לגבי תרופות כי אני לא רופאה. אני כן יכולה להגיד לך שבתקופות "מועדות לפורענות", כמו בחילופי מזג אוויר, כשהגרד רק מתחיל, אני מורחת משחה שנקראת סקין סייבר (של מורז) שהיא טבעית ויש בה חומרים שהם אנטי אלרגיים, היא די מהר מצליחה להרגיע את הגרד. שווה לך לבדוק לגביה. חוץ מזה, כתבת שנבדקת אצל רופא משפחה, ממליצה לך לא להתספק בזה, אלא ללכת גם לאלרגולוג, אולי הוא יוכל לאבחן מה בדיוק גורם לאלרגיה ותוכלי לנסות להמנע מזה. רק בריאות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו