אלרגיה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה?
    הדס
    22/04/2013

בוקר טוב
    אני כבר קרוב לשבוע סובלת מצינון, שיעול יבש ועיניים צורבות. אני מרגישה טוב בכללי לכן לא נראה לי שחליתי במשהו.
    יכול להיות שזו אלרגיה? אם כן, ממה זה יכול להיות? לא זכור לי ששיניתי הרגלים או אכלתי משהו. כיצד ניתן להקל על התופעות הללו? זה דיי מתיש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה?

הוספת תגובה

• אלרגיה? - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    22/04/2013

שלום רב, יתכן וזה אלרגיה לפריחה של צמחיה. תבקשי מרופא משפחה או אלרגולוג טיפול עם טבליות אנטי היסטמיניות. ותפני ואלרגולוג לאיבחון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה

מעין
    23/04/2013

גם אני בשבוע האחרון התחלתי לסבול מאלרגיה טורדנית של שיעול וצינון אז לקחתי קוורצטין קומפלקס של סולגאר שמקל במצבי אלרגיה עונתיות וגם שימושי להקלה בדרכי הנשימה . יכול להיות שזה יתאים לך זה טבעי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לכם

ליטל
    25/04/2013

קבעתי תור לאלרגולוג בהמלצתך מקווה שזה ישפוך אור על המצב.
    מעין, תודה גם לך, רציתי לדעת איפה ניתן להשיג את הקומפלקס עליו דיברת ואיך בדיוק נעשה השימוש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו